ΕλλάδαΒαρύ πένθος για τον Μανώλη - Νεκρός μόλις στα 24 του χρόνια

Βαρύ πένθος για τον Μανώλη – Νεκρός μόλις στα 24 του χρόνια

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε στα 24 του χρόνια ο φοιτητής Βιολογίας και αθλητής Μανώλης Μαράκης

Βαρύ κλίμα επικρατεί στο Ηράκλειο μετά την είδηση του θανάτου του Μανώλη Γ. Μαράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

image foto 13104150 1090x645 1

Ο 24χρονος ήταν φοιτητής του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και παράλληλα δραστήριος αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Μεγαλόνησος». Η απώλειά του έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, την πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και στον χώρο του αθλητισμού, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για έναν νέο με ξεχωριστό χαρακτήρα, που ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια και την ψυχική του δύναμη, στοιχεία που τον συνόδευαν τόσο στην καθημερινότητά του όσο και στις αθλητικές του δραστηριότητες.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 13:30 για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Μεγαλόνησος», στο οποίο ο Μανώλης Μαράκης υπήρξε ενεργό και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος. Το σωματείο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια ενός αθλητή που είχε διακριθεί στην κολύμβηση και στον στίβο, ενώ υπογραμμίζει ότι ξεχώριζε και για τον χαρακτήρα και την επιμονή του.

714304175 27497784336494580 2282817150830217562 n full

Η ανακοίνωση

«Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του, την επιμονή του στους αγώνες, καθώς και για τη ζεστασιά με την οποία περιέβαλλε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».

Το σωματείο απευθύνει επίσης θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του 24χρονου, εκφράζοντας ευχές για δύναμη στις δύσκολες στιγμές.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας αθλητή, Μανώλη Μαράκη.

Ο Μανώλης υπήρξε ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, με πολλές διακρίσεις στην κολύμβηση και στον στίβο, με ήθος και ευγένεια. Με την παρουσία του τίμησε το σωματείο μας και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους μας.

amea

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του, την επιμονή του στους αγώνες, καθώς και για τη ζεστασιά με την οποία περιέβαλλε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους οικείους του. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων μας».

Τα πιο σημαντικά