Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026
ΕλλάδαΚηδεία Γιώργου Παπαδάκη: Αγκαζέ Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος στο τελευταίο αντίο

Κηδεία Γιώργου Παπαδάκη: Αγκαζέ Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος στο τελευταίο αντίο

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος έφτασαν μαζί στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για την κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο πρώην σύζυγός της, ισχυρός άνδρας των media είχαν συνεργαστεί μαζί του για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:


Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος απαθανατίστηκαν από τα τηλεοπτικά συνεργεία κατά την είσοδό τους στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

menegaki latsios 1 menegaki latsios 2 menegaki latsios ritsona1 menegaki latsios ritsona2 menegaki latsios

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε πολύ συγκινημένη στο πλευρό του πρώην συζύγου της.

Λίγα λεπτά μετά, αποχώρησαν από το Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας μαζί.

@tlifegr

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος βρέθηκαν μαζί στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για την κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη. Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο πρώην σύζυγός της, ισχυρός άνδρας των media είχαν συνεργαστεί μαζί του για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. 🔗 Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr #tlife #ΕλενηΜενεγακη #ΓιαννηςΛατσιος #ΓιωργοςΠαπαδακης

♬ πρωτότυπος ήχος – tlifegr

«Ο Γιώργος ήταν ο Γιώργος όλων μας. Ήταν τα αθώα μου χρόνια στην τηλεόραση, για μένα ήταν ο άνθρωπος που ήξερα ότι θα ξεκινήσει η μέρα μου από αυτόν. Ο Γιώργος ήταν ένα τεράστιο σχολείο για μένα» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/NDP

Τα πιο σημαντικά