Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜε τον πρώην άντρα μου βγάλαμε εpωτικά βιντεάκια. Πώς μπορώ να είμαι...

Με τον πρώην άντρα μου βγάλαμε εpωτικά βιντεάκια. Πώς μπορώ να είμαι καλυμμένη μετά το διαζύγιο;

Καλησπέρα σας.

Παντρεύτηκα πριν κάτι μήνες με τον άντρα μου αλλά τελικά φτάσαμε στο διαζύγιο. Πριν ένα χρόνο περίπου πήραμε δόσεις στο όνομά μου κάποια πράγματα, τα οποία θα τα κρατήσει εκείνος. Πως μπορώ να εξασφαλίσω ότι θα πληρώνει τη δόση των πραγμάτων; Και επίσης, είχαμε βγάλει κάποια βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου μεταξύ μας τα οποία αρνείται να σβήσει και πλέον δεν τον εμπιστεύομαι. Πώς μπορώ να είμαι καλυμμένη και με αυτό;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Απαντάει η δικηγόρος κυρία Κωνσταντίνα Αθανασίου

Αρχικά δεν γνωρίζουμε αν έχετε υπογράψει κάποιο συμφωνητικό. Αν όχι (αν δηλαδή το διαζύγιο δεν ήταν συναινετικό και δεν έχετε προβλέψει την επίλυση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων), τότε θα πρέπει άμεσα να υπογράψετε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, που να αναφέρει επακριβώς το θέμα, που μας θίξατε, δηλαδή αναλυτικά τα αντικείμενα, που ο πρώην σύζυγός σας έχει κρατήσει, καθώς και ότι αναλαμβάνει ο ίδιος να καταβάλλει τις δόσεις, αλλά και να σας αποστέλλει κάθε φορά τα αποδεικτικά της κατάθεσης.

Σχετικά με το δεύτερο θέμα, που μας θίγετε δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να διασφαλιστείτε, αλλά αν ίδιος τα παρουσιάσει οπουδήποτε ή τα δημοσιοποιήσει, θα διαπράξει ποινικό αδίκημα, κάτι που πρέπει να του καταστήσετε σαφές.

Πηγή: singleparent.gr

Τα πιο σημαντικά