Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2026
ΕλλάδαΣυγκίνηση για Μαρία Σάκκαρη - Το βίντεο με το δαχτυλίδι των...

Συγκίνηση για Μαρία Σάκκαρη – Το βίντεο με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Γάμος το 2027 για το ζευγάρι

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν το 2027 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια, με το ζευγάρι να είναι έτοιμο για το μεγάλο βήμα στη σχέση του.

stigmiotypo othonis 2026 01 01 17.30.35 Η Μαρία Σάκκαρη είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός, στον καφέ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, νωρίτερα σήμερα, ο οποίος μάλιστα, χαμογελώντας, έλεγε ότι το 2027 οι γονείς του ζευγαριού θέλουν να γίνουν παππούδες και γιαγιάδες το 2027!

Το αριστερό χέρι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας κοσμεί ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο άνηκε στη μητέρα του μέλλοντα γαμπρού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

stigmiotypo othonis 2026 01 01 17.30.47

333

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου παίζει το United Cup.

Στο βίντεο που ανέβασε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, φαίνεται το δακτυλίδι στο αριστερό της χέρι, ένδειξη του αρραβώνα.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη United Cup (@unitedcuptennis)

Τα πιο σημαντικά