«Άκουσα ότι έκανα επέμβαση στομάχου, ενέσεις, πράγματα που είναι τρομακτικά. Ακολουθώ χρόνια μια μέθοδο με σκευάσματα», είπε για το πώς αδυνάτισε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική
Μία άκρως συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για πρώτη φορά τόσο αναλυτικά για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη το διαζύγιό τους και τη δικαστική διαμάχη που κρατά μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε ότι έχει παραιτηθεί από την κοινή τους περιουσία και στα δικαστήρια εκπροσωπεί μόνο τα παιδιά τους.
Δείτε το βίντεο:
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «AnesTea The Podcast» του Ανέστη Ευαγγελόπουλο και τόνισε ότι τα παιδιά της είναι πάντα και παραμένουν το πρωταρχικό της μέλημα. Επίσης, απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνισή της, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κάνει πλαστικές. Ταυτόχρονα, μίλησε και για το βάρος του έχασε.
«Δεν υπήρχαν χρόνια που ήταν βελούδινο (σ.σ. το διαζύγιο). Υπήρχανε μήνες. Τα πρώτα ασφαλιστικά μέτρα τα έλαβα έξι μήνες μετά το διαζύγιο. Δεν το έφερα ποτέ εγώ στο φως, όπως και δεν το πήγα ποτέ εγώ στις δικαστικές αίθουσες. Είναι ένας χορός που, άμα αποφασίσει να μπει η άλλη πλευρά, αναγκάζεσαι να μπεις και να μιλάς σε αυτή τη γλώσσα. Φυσικά και δεν θα ήθελα να έχει δημοσιευτεί ποτέ. Εγώ πίστευα ότι θα είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και έκανα τα πάντα για να υπάρχει καλό κλίμα, αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Προσπαθώ πάντα να έχω στο μυαλό μου τα παιδιά μου και ίσως αυτό έχει προστατέψει κι εμένα. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά, μπορεί να είχα πει πολλά πράγματα που δεν λέω. Γιατί ό,τι και να πω αφορά τον πατέρα τους. Τα παιδιά μου αξίζουν έναν πατέρα με προστατευμένη εικόνα. Στην πρώτη φορά που ζητήθηκε να καταθέσουν, χρειάστηκε να μιλήσουμε. Το σχολείο τους είναι προστατευμένο περιβάλλον, γι’ αυτό και δεν φτάνει πολλή πληροφορία σε εκείνα. Δεν θα σου μιλήσω ούτε για τα παιδιά μου, είναι πολύ ευαίσθητα ζητήματα.
Με πλήγωσε η διαδικασία, η διαδικασία του να φτάνουμε στα δικαστήρια. Φοβόμουνα πολύ, τα δικαστήρια, τη δημοσιότητα. Και πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό οδηγηθήκαμε εκεί γι’ αυτό. Φοβόμουνα όντως και καλά έκανα και φοβόμουν, όταν είδα την έκταση που πήρε. Όμως δεν φοβάμαι πια. Με βοήθησε η δικαιοσύνη. Κατάλαβα ότι υπάρχουν γυναίκες που χρειάζονται στήριξη και μέσα από αυτό την παίρνουν. Δεν θα βάλω πίσω τη μάχη για τα δικαιώματα των παιδιών μου για να προστατέψω τη δική μου εικόνα. Δεν μιλάμε καθόλου. Είναι ένας άνθρωπος που είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου», εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει ένα preview της συνέντευξης και σε αυτό ακούστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου να λέει για τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου».
«Ξέρω τι μεσολάβησε αλλά δεν θα σου απαντήσω. Ήθελα να χωρίσω. Ήμασταν 15 χρόνια μαζί… Προσπαθώ σαν πρώτο πλάνο στο μυαλό μου να έχω τα παιδιά μου. Αυτό έχει προστατεύσει και μένα ως έναν βαθμό. Είναι και ο πατέρας των παιδιών μου, οπότε είμαι πολύ προστατευτική και σε αυτό. Δεν θα μιλήσω για τα παιδιά μου, είναι ευαίσθητα ζητήματα», αποκάλυψε ακόμα, στην ερώτηση πώς έφτασαν στον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη.
«Ο άνθρωπος που ήμουν τότε με τον άνθρωπο που είμαι σήμερα είναι ένα διαφορετικός άνθρωπος. Προσπαθώ να προστατεύω την εικόνα του πατέρα τους και στα ίδια τα παιδιά και στον κόσμο. Τα παιδιά μου αξίζουν έναν πατέρα με προστατευμένη εικόνα. Πηγαίνω μέχρι εκεί που δεν θα βλάψω την εικόνα αυτή. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας, τώρα που το βλέπω απ’ έξω και εγώ απορώ. Αφορά όλη μου τη ζωή, όχι μόνο τον πρώην σύζυγό μου… Μεγάλωσα σε ένα πολύ προστατευμένο περιβάλλον, σε ένα ροζ συννεφάκι, πιστεύοντας ότι όλοι είναι καλοί και θέλουν το καλό μας.
Αυτό που θα άλλαζα είναι ότι δεν θα έφευγα τελείως από την οικονομική διαχείριση των χρημάτων μου. Ουσιαστικά παραιτήθηκα από αυτό, το είχε αναλάβει όλο ο πρώην σύζυγός μου. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, οπότε και όταν χωρίσαμε δεν διεκδίκησα τίποτα, δεν είχα πρόσβαση σε τίποτα. Συναίνεσα απόλυτα σε αυτό. Στο μυαλό μου είχα πως είναι ένα κοινό ταμείο, μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα, εγώ ήμουν ότι δεν με νοιάζουν και πολύ τα χρήματα, δεν έχουν σημασία… Πίστευα ότι μαζεύονται χρήματα από την πλευρά του και εξασφαλίζει το μέλλον μας. Το είχα στο μυαλό μου πολύ ρομαντικά. Δεν θα το έκανα πλέον αυτό» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Δεν είχαμε να μοιράσουμε τίποτα όταν χωρίσαμε, γιατί εγώ παραιτήθηκα από την κοινή μας περιουσία. Δέχτηκα να το υπογράψω αυτό και δεν διεκδίκησα κάτι. Στα δικαστήρια έχω βρεθεί μόνο για να εκπροσωπήσω τα παιδιά μου και όχι τον εαυτό μου. Αυτό έχει τεράστια βαρύτητα και για αυτό δεν μιλάω για αυτό, γιατί αν αφορούσε δικά μου δικαιώματα θα σου μιλούσα για αυτό. Είμαστε στην ίδια φάση, δεν μιλάμε καθόλου, δεν έχουμε επικοινωνία.
Ο πρώην σύζυγός μου εκπροσωπεί τον εαυτό του. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα απέναντι στα παιδιά, πρακτικά είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Στην αρχή κάναμε πράγματα οικογενειακά, αλλά στην πορεία αποφάσισε εκείνος να αποστασιοποιηθεί. Ο άνθρωπος που ήμουν τότε με τον άνθρωπο που είμαι τώρα είναι διαφορετικός. Δεν θα έμπαινα ποτέ ξανά έτσι. Για τις σχέσεις παλεύεις, βάζεις πολύ νερό στο κρασί σου μέχρι να νερώσει τελείως. Υπερασπίστηκα τον γάμο μου με όλο μου το είναι. Ήταν μονόδρομος», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
