Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
διάφοραΒαρέθηκα να ακούω «τί θα κάνουμε τα παιδιά τώρα που τέλειωσαν τα...

Βαρέθηκα να ακούω «τί θα κάνουμε τα παιδιά τώρα που τέλειωσαν τα σχολεία;»: Το κείμενο που έγινε viral

Λόγω των ημερών.. και λόγω ότι βαρέθηκα να το ακούω αυτό…. ΤΟ ΤΊ ΘΆ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ…Θέλω να μιλήσω πρώτα στην καρδιά σας και μετά στο μυαλό σας… θα σας πω τό εξής..

Από την Καιτη Παπανικολάου Μπουτσιανη

Με πολύ αγάπη.. υπάρχουν παιδιά που είναι μόνιμα στο σπίτι.. που δεν γνωρίζουν ότι είναι καλοκαίρι… χειμώνας.. νύχτα ή μέρα.. τί εποχή έχουμε.. Που οι διακοπές είναι ένα όνειρο απατηλο..γιατί δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.. Όχι γιατί δεν το θες αλλά γιατί δεν γίνεται.. Που μια φορά στο τόσο πάνε όλοι μαζί.. για μία μπύρα… Κόκα κόλα… Και νομίζουν ότι πήγαν στο Χίλτον… . παιδια πού κάνουν εξετάσεις συχνά..που μπαίνουν και βγαίνουν στα νοσοκομεία..που έστω και μια μέρα νά είναι (καλά))λες δόξα τό Θεό… και χαμογελας..παίρνεις ανάσες για να συνεχίσεις..και το παίζουμε τρελοί.. Και συγκρατουμε το μυαλό μας στην θέση του με για να βγάλουμε άλλη μια μέρα.. Μήνα.. Χρόνο..για μια όσο πιο κοντά γίνεται (φυσιολογική ζωή)..
ΚΑΜΑΡΏΝΟΥΜΕ.. για ότι έχουν καταφέρει τα παιδιά μας.. ξέρω.. κουράζεστε να τρέχετε στην θάλασσα..στα πάρκα..στους φίλους..στις παιδικές χαρές..σε πάρτι σε γιορτές.. υπαρχουν γονείς πού θα έδιναν και την ζωή τους για αυτή την γλυκιά κούραση..αλλά αντ αυτου ζουν και υπάρχουν καθημερινά και κουράζονται όλο το 24ωρο για να φροντίσουν τό παιδί με ιδιαίτεροτητες πού έχουν.. που θα είναι παιδί..στα 10..20..40..50..60.. χρονών..και εμείς θα έχουμε μεγαλώσει και θα έχουν πέσει οι δυνάμεις μας..και σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά..

Όταν δεν θα μπορούμε να είμαστε εκεί.. εσάς τά παιδιά σάς σέ λίγο θά έχουν τον κύκλο τους.. τίς παρέα τους . τόν δρόμο το καλό τους…με σπουδές.. Αγάπες.. Γάμους.. Παιδιά.. αν με καταλαβαίνετε… ξυπνήστε και σταματήστε την γκρίνια..

ΕΚΤΙΜΉΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΑΓΑΘΌ ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΔΩΣΕ Ο ΘΕΌΣ …ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΣΆΣ…

με αγάπη…

Πηγή: singleparent.gr

Τα πιο σημαντικά