Η Γιούλικα Σκαφιδά συνόδευσε τον γιο της στο σχολείο
Μια από τις πιο τρυφερές στιγμές της μοιράστηκε σήμερα η Γιούλικα Σκαφιδά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η αγαπημένη ηθοποιός συνόδευσε τον γιο της στην πρώτη του μέρα στον παιδικό σταθμό, ζώντας μαζί του το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του.
Η Γιούλικα Σκαφιδά ανάρτησε στα social media πολλά στιγμιότυπα από τη γλυκιά αυτή εμπειρία, αποτυπώνοντας τη χαρά αλλά και τη συγκίνηση της στιγμής. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό:
“Ζήτω για τα νέα ξεκινήματα. Ζήτω για τις μικρές στιγμές. Ζήτω για το μικρό μου αγόρι”, σχολίασε η Γιούλικα Σκαφιδά.
Οι followers της έσπευσαν να της στείλουν τις δικές τους ευχές για καλή σχολική χρονιά, ενώ πολλοί γονείς ταυτίστηκαν με τη χαρά και τη συγκίνηση της πρώτης μέρας στο σχολείο.
Για τη Γιούλικα Σκαφιδά, που διατηρεί μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με τον γιο της, η σημερινή ημέρα θα μείνει σίγουρα αξέχαστη, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας, γεμάτης εμπειρίες διαδρομής.
Δείτε τις φωτογραφίες: