Η Ελένη Μενεγάκη πήγε βόλτα στην Κηφισιά με τη Μαρίνα και τον σκύλο τους, αλλά όλοι κοίταζαν τα παπούτσια της
Η Ελένη Μενεγάκη για μια casual βόλτα στο κέντρο της πόλης με την κόρη της, Μαρίνα και τον υπέροχο σκύλο τους, «έσπασε» το total white σύνολο με κόκκινα loafers.
Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα total white σύνολο, ιδανικό για τις ηλιόλουστες μέρες. Το φούτερ σε λευκή βάση με το statement print «68» σε navy blue αποχρώσεις, συνδυάζεται άψογα με λευκό παντελόνι καμπάνα, δημιουργώντας ένα sporty chic αποτέλεσμα με νοσταλγικές αναφορές στην preppy αισθητική των ’90s.
Η εμφάνιση αποκτά πιο ενδιαφέρον και χρώμα χάρη στα κόκκινα loafers -ένα στιλιστικό twist που απογειώνει το look και προσθέτει κομψότητα χωρίς καμία προσπάθεια. Το δερμάτινο μαύρο crossbody τσαντάκι είναι πρακτικό και λειτουργικό για την καθημερινότητα, ενώ η ψάθινη tote bag ενισχύει τον καλοκαιρινό χαρακτήρα της εμφάνισης.
Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε το outfit με oversized γυαλιά ηλίου τύπου wayfarer και φυσικό μακιγιάζ.
Δείτε την Ελένη Μενεγάκη: