Σάββατο, Μαΐου 10 2025
ΕλλάδαΡόδος: Πέθανε η Γερμανίδα που παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό

Ρόδος: Πέθανε η Γερμανίδα που παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό

Την τελευταία της πνοή άφησε η Γερμανίδα τουρίστρια, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (9.5.2025) παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό μαζί με τον σύντροφό της στη Ρόδο.

Το ζευγάρι των Γερμανών βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο, όταν ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα τροχαίου. Μάλιστα, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

asthenoforo peripoliko 1

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα αρχικά να τραυματιστεί σοβαρά η 74χρονη Γερμανίδα τουρίστρια.

Η γυναίκα χτύπησε στο πόδι, στο κεφάλι και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Ρόδου. Μάλιστα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να την ακρωτηριάσουν.

6e6a0b2615e4416693ccaa9f312daa88

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Φαληρακίου.

Ο 19χρονος οδηγός συνελήφθη από την Αστυνομία.

Τα πιο σημαντικά