Κυριακή, Μαΐου 4 2025
celebritiesΠαναγιώτης Κουτσουμπής- Κατερίνα Καινούργιου: Μόλις μαθεύτηκε – Γι’ αυτó έγινε η πρόταση...

Παναγιώτης Κουτσουμπής- Κατερίνα Καινούργιου: Μόλις μαθεύτηκε – Γι’ αυτó έγινε η πρόταση γάμου άρον-άρον στο Παρίσι

Με χαμόγελο υποδέχτηκε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την πρόταση γάμου που έκανε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στην Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι.

Ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη χαρά του και άνοιξε το θέμα με ένα επικό σχόλιο: «Η Κατερίνα Καινούργιου επιτέλους παντρεύεται!»

Η πρόταση έγινε στο Παρίσι και, σύμφωνα με τον Κώστα Τσουρό, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της τοποθεσίας, καθώς είχαν κάνει εκεί το πρώτο τους ταξίδι ως ζευγάρι και αγαπημένη πόλη της Κατερίνας Καινούργιου: «Ένα χρόνο είναι μαζί. Πήγαν στο Παρίσι και της έκανε την πρόταση γάμου επειδή εκεί ήταν το πρώτο τους ταξίδι, κι ένα από τα αγαπημένα μέρη της Κατερίνας», σημείωσε.

Ο Κώστας Τσουρός για Καινούργιου-Κουτσουμπή: «Είναι ευτυχισμένοι!»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε συγκινημένη: «Συγκινήθηκα, γιατί η Κατερίνα είναι πολύ ερωτευμένη, το έχει πει δημόσια, έχει μοιραστεί τη χαρά της και πόσο ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι».

Ο Κώστας Τσουρός, όπως φαίνεται, θα πάει στο γάμο πάντως με την… πλευρά του επιχειρηματία: «Είμαι πιο κοντά στο σόι του γαμπρού και όχι της νύφης. Τυχαίνει να έχουμε πιει κι ένα ποτό με τον Παναγιώτη, ξέρω πόσο ευτυχισμένοι είναι, χαίρομαι πολύ».

Σε εκείνο το σημείο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως και σε εκείνη έγινε πρόταση γάμου στον ένα χρόνο σχέσης, σε ένα μέρος που σήμαινε πολλά με τον Κώστα Τσουρό να κάνει πρόβλεψη: «Πολλά κοινά, άρα και η Κατερίνα θα κάνει αγόρι!», είπε, καθώς και η συνεργάτιδά του περιμένει αγόρι.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν έχει υπόψη του κάποια εγκυμοσύνη από την πλευρά της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς συμπλήρωσε: «Με το καλό να μείνει και έγκυος – το λέω επειδή το θέλει η ίδια, αλλιώς ό,τι θέλει το ζευγάρι!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η Κατερίνα Καινούργιου, που τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται, φαίνεται πως πετάει πλέον και στα προσωπικά της. Το βράδυ του Σαββάτου, 3 Μαΐου, η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, κάτω από τα φώτα του Παρισιού.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να γνώριζε πως το ταξίδι ήταν κανονισμένο από καιρό, όμως μάλλον δεν γνώριζε πως ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είχε κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο στο μυαλό του: να κάνει την πρόταση της ζωής του σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου. Το μονόπετρο που της χάρισε έκλεψε όχι μόνο την καρδιά της, αλλά και την παράσταση στις νέες της φωτογραφίες στα social media.

Τα πιο σημαντικά