Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔέσποινα Βανδή: Εντυπωσιάζει με το κόκκινο της «φωτιάς» στράπλες μαγιό της

Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιάζει με το κόκκινο της «φωτιάς» στράπλες μαγιό της

H Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερά της -το έχει πει και η ίδια άλλωστε- τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Μάλιστα, στη συναυλία στο Κατράκειο τραγούδησε επί σκηνής με την κόρη της, Μελίνα. Η 18χρονη Μελίνα κατάφερε κυριολεκτικά να «μαγνητίσει» τα βλέμματα των παρευρισκομένων, όταν τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το κομμάτι με τίτλο «Αντικριστά», που είχαν πρωτοτραγουδήσει στο παρελθόν η Γλυκερία μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία της όπου η ίδια ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό στην Πάρο.

Το νησί που την έφερε κοντά με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη. Τη διεκδίκησε δυναμικά από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Με το ολόσωμο μαγιό της να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Δέσποινα Βανδή προκάλεσε πανικό στο Instagram, παίρνοντας δεκάδες likes μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Η ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram:

Τα πιο σημαντικά