Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα πουν αύριο φίλοι και συγγενείς το τελευταίο «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου.
Η 39χρονη σεφ η οποία έχασε τη ζωή της μετά από βακτηριακή λοίμωξη, βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους από το περιβάλλον της αλλά και την σύντροφό της, Μαριελένα Ξηρομερίτη με την οποίο σχεδίαζαν να παντρευτούν.
Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη λίγες ώρες πριν την κηδεία έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram: «Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς. Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα.
