Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έβλεπε μόνο τις εκπομπές, διάβαζε και...

Αγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έβλεπε μόνο τις εκπομπές, διάβαζε και τα βιβλία της

Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, το διαμέρισμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, προς αναζήτηση στοιχείων που θα βοηθήσουν τις έρευνες για τους τρεις θανάτους των κοριτσιών.

Στο σημείο οι αστυνομικοί έμειναν για παραπάνω από δύο ώρες και φεύγοντας πήραν μαζί τους μία τηλεόραση Smart, φορητό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, ένα tablet, ζωγραφιές που υπήρχαν, πιθανότατα της Τζωρτζίνας, ενώ βρήκαν 50 ναρκωτικά χάπια.

Πρόκειται για χάπια που δεν μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς χωρίς ιατρική συνταγή.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν και βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου, τα οποία αφορούσαν δολοφονίες και εξιχνιάσεις εγκλημάτων.

Μάλιστα, αυτό σχολιάστηκε και στη ζωντανή εκπομπή της Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ”, με τον ρεπόρτερ του Mega να σχολιάζει πως “η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έβλεπε μόνο την εκπομπή σου, αλλά διάβαζε και τα βιβλία σου”…

Άλλωστε, η ίδια η Πισπιρίγκου, σε συνομιλία της με τη Νικολούλη, είχε δείξει ενδιαφέρον για τα βιβλία της δημοσιογράφου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάτρα: Βρέθηκαν 50 ναρκωτικά χάπια στο σπίτι της 33χρονης:

Με όχημα της Ασφάλειας έφυγε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η αδερφή της Ρούλας βρέθηκε μαζί με την ΕΛΑΣ και τον Εισαγγελέα στο σπίτι της 33χρονης. Εξάλλου, εκείνη είχε τα κλειδιά για να ανοίξει το διαμέρισμα.

Μετά την έρευνα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποχώρησε, χωρίς να κάνει καμία δήλωση, με αυτοκίνητο της Ασφάλειας, από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συζητήσεις με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ δείχνει να αμφισβητεί τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, όταν η μητέρα έμαθε αρχικά ότι στο αίμα του παιδιού της βρέθηκε κεταμίνη δεν είχε καμία αντίδραση και δεν έσπευσε να κατηγορήσει κανέναν.

Τα πιο σημαντικά