Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΥπόθεση Πάτρας: «Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου για τη Τζωρτζίνα»...

Υπόθεση Πάτρας: «Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου για τη Τζωρτζίνα» δηλώνει ο Πέτρος Κουσουλός

Στις εξελίξεις που αφορούν στον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Κουσουλός ήταν καταιγιστικός στην περιγραφή των δεδομένων για τους θανάτους των τριών παιδιών, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο εστάλησαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας στη Θεσσαλονίκη. «Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του άτυχου κοριτσιού και προβλημάτισε τους ιατροδικαστές.

«Θα μας λυθούν πολλές απορίες τις επόμενες 1-2 μέρες», τόνισε καθώς τα επόμενα 24ωρα αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης από το ειδικό εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκκωφαντικά ευρήματα

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε, επίσης, στις «τραγικές συμπτώσεις» και στα «εκκωφαντικά ευρήματα» που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και αφορούν και τους θανάτους των πρώτων δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αμυχές που βρέθηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας -η οποία κατέληξε ενώ νοσηλευόταν με ιάσιμη λευχαιμία- αλλά και για τις αμυχές στο στόμα της Ίριδας και το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα της.

«Οι δυο υποθέσεις είναι σχεδόν λυμένες. Αυτό που ερευνάται ακόμη είναι ο θάνατος της Τζωρτζίνας», υπογράμμισε ο Πέτρος Κουσουλός και πρόσθεσε με νόημα πως πλέον «δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη».

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Πέτρος Κουσουλός στη Μαρία Σαμολαδά:

Στην ίδια εκπομπή μίλησε για το ίδιο θέμα σήμερα και ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας.

πηγή: grtimes.gr

Τα πιο σημαντικά