Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: «H καλύτερη μαμά του κόσμου» - Η ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη...

Πάτρα: «H καλύτερη μαμά του κόσμου» – Η ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια ανάρτηση, στην οποία μιλούσε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε κάνει ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, την περίοδο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο η 9χρονη κόρη τους, Τζωρτζίνα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έγραφε στην αναρτησή του (σ.σ. προφανώς με αφορμή τη γιορτή ή τα γενέθλια της συζύγου του): “Αν με ρωτούσαν ποτέ ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας, πάντα θα έχω να δείχνω αυτή τη φωτογραφία…. Γιατί εσείς οι δύο μαζί συμπληρώνετε όλους τους ήρωες του κόσμου… Χρόνια σου πολλά γυναικάρα μου όμορφη… Οσα και να μας συμβαίνουν στη ζωή μας, πάντα θέλω να βλέπω αυτό το χαμόγελο στα χείλη σου… Και πάντα θα σε θαυμάζω. Πολύχρονη… Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου”.

Η ανάρτηση του Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου:

baea4d96bb8d4e29b540fe85954e6b6e

Πάτρα – Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη για όσα ακούγονται

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα μέσα σε 2,5 χρόνια υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Στον αέρα της εκπομπής, βγήκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Μάνο Δασκαλάκη και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

“Περιμένουμε τα αποτελέσματα… Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές”, είναι η δήλωση που ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να μεταφερθεί.

Η δημοσιογράφος είπε πως η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, της έδωσε την εντύπωση πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία όρεξη για ζωή και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν θέλει να πει τίποτα σε σχέση με το πώς είναι σήμερα η επαφή του με την μητέρα των παιδιών του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα πιο σημαντικά