Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαGNTM: Αυτή είναι η ημερομηνία έναρξης του Β’ κύκλου στο STAR

GNTM: Αυτή είναι η ημερομηνία έναρξης του Β’ κύκλου στο STAR

Κάτι περισσότερο από ικανοποιημένοι είναι οι ιθύνοντες του Star από την πορεία του «Greece’s Next Top Model» με το κερασάκι στην τούρτα της τηλεθέασης να έρχεται τη βραδιά του Τελικού με το εξωπραγματικό 54,2% κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της μεγάλης νικήτριας.

Το κοινό αγκάλιασε και με το παραπάνω το ριάλιτι μοντέλων, το οποίο μπορεί αρχικά να σημείωσε χαμηλές πτήσεις, προς το τέλος όμως έκανε τη διαφορά και σάρωσε τα πάντα.

Έτσι, το Star δεν επιθυμεί να χάσει το δυνατό του χαρτί ούτε για μία σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη το GNTM επιστρέφει με νέα σεζόν το φθινόπωρο του 2019, λίγο μετά την έναρξη της νέας σεζόν δηλαδή.

Το ανησυχητικό είναι πως μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες του STAR και η εταιρεία παραγωγής Green Pixels δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη συζήτηση με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, με τη μόνη σίγουρη να θεωρείται η Βίκυ Καγιά.
Οι πιθανότητες, πάντως, είναι με το μέρος και τον υπολοίπων, καθώς η ομάδα τους έδεσε πολύ και… την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις!

Τα πιο σημαντικά