Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΖαχαράτος για Next Top Model: «Είναι οχιές όλες αυτές από το φαρμακομουνιστάν»

Ζαχαράτος για Next Top Model: «Είναι οχιές όλες αυτές από το φαρμακομουνιστάν»

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της Φαίης μας στο Πρω1νό και λίγο πριν τη συνέντευξη που της παραχώρησε, μπήκε στη κουζίνα της εκπομπής και μαγείρεψε. Συγκεκριμένα, έφτιαξε κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες λεμονάτες και μοιράστηκε με τις τηλεθεάτριες τα δικά του μυστικά για να πετύχει το φαγητό και να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Στη συνέχεια αποκάλυψε στη Φαίη τα πάντα για τις παραστάσεις του στο Θέατρο Βεργίνα “Regency Casino Thessaloniki” με το “Ζω για σένα” που θα κάνει πρεμιέρα στις 07 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε, στις παραστάσεις του θα σατιρίζει και την επικαιρότητα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει την τιμητική του το Greece’s Next Top Model που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους τηλεθεατές.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ότι παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας και δεν δίστασε να πει: “Είναι οχιές αυτές όλες, από το φαρμακομο@νιστάν!”, ενώ συμπλήρωσε πως η Μέγκι Ντρίο θα μπορούσε να ήταν φίλη του. Όσο για τη Βίκυ Καγιά, σχολίασε: “Η Βίκυ Καγιά είναι η Τασώ Καβαδία του 2018”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τα πιο σημαντικά