Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΟ εισαγγελέας Τυράννων «ανέκρινε» τον πατέρα του Κατσίφα για να μάθει που...

Ο εισαγγελέας Τυράννων «ανέκρινε» τον πατέρα του Κατσίφα για να μάθει που βρήκε ο γιος του το καλάσνικοφ

Ενώ οι τραγικοί γονείς του δολοφονημένου από τις Ειδικές Δυνάμεις της Αλβανικής αστυνομίας Κωνσταντίνου Κατσίφα περιμένουν εδώ και επτά μέρες να τους παραδοθεί η σορός, για να κηδέψουν το παιδί τους, η Αλβανική πλευρά κλιμακώνει τις προκλήσεις.

Ο εισαγγελέας των Τιράνων υποχρέωσε τον χαροκαμένο πατέρα του Κων/νου να κάνεις 3 ώρες δρόμο για να φτάσει στα Τίρανα, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Αλβανική Δικαιοσύνη, όχι για το πως δολοφονήθηκε ο Κατσίφας, αλλά για το πως το θύμα είχε στα χέρια του καλάσνικοφ!

Δηλαδή η Εισαγγελία των Τιράνων προετοιμάζεται να ασκήσει δίωξη εναντίον του… δολοφονημένου Βορειοηπειρώτη ομογενούς, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αντί να διώξει για ανθρωποκτονία τους αστυνομικούς που τον εξετέλεσαν εν ψυχρώ!

Ο άτυχος πατέρας, με ματωμένη την καρδιά του, πήρε το δρόμο προς τα Τίρανα, όπου, κλεισμένος στο γραφείο του εισαγγελέα, δέχθηκε βροχή ερωτήσεων, με τρόπο πιεστικό και απότομο «για το που βρήκε ο γιος του το καλάσνικοφ»,«για το πόσο καιρό το είχε», «για το που βρήκε τις σφαίρες και τους γεμιστήρες», «για το αν είχε και άλλους φίλους στο χωριό που ήταν εξοπλισμένοι» και άλλα παρόμοια, που αποδεικνύουν ότι η Αλβανική πλευρά όχι μόνο δεν είναι πρόθυμη να απολογηθεί για το φόνο, αλλά είναι πανέτοιμη να κατηγορήσει τον Κατσίφα μετά θάνατο και να αμαυρώσει ακόμη και την μνήμη του.

Και όλα αυτά για να κάμψουν το αδούλωτο φρόνημα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, οι οποίοι – παρόλο που έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ανάμεσα στις μυλόπετρες της ιστορίας, δεν σκύβουν το κεφάλι και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Ο χαροκαμένος πατέρας ρώτησε πολλές φορές τον Αλβανό εισαγγελέα για το πότε θα παραλάβει την σορό του παιδιού του, χωρίς να πάρει απάντηση. Με την ίδια σιωπή τον αντιμετώπισε ο εισαγγελέας και όταν ο πατέρας του Κων/νου του ζήτησε να τιμωρηθούν υποδειγματικά αυτοί που το δολοφόνησαν…

Και ο Γολγοθάς της οικογένειας Κατσίφα συνεχίζεται…

Τα πιο σημαντικά