Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
διεθνήΟδηγός λεωφορείου κατέβασε όλους τους επιβάτες γατί δεν έκαναν χώρο σε άντρα...

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε όλους τους επιβάτες γατί δεν έκαναν χώρο σε άντρα με ειδικές ανάγκες

Ένας οδηγός λεωφορείου στο Παρίσι αντιμετωπίστηκε σαν ήρωας όταν έδωσε εντολή να κατέβουν από το λεωφορείο όλοι οι επιβάτες που είχαν αρνηθεί να κάνουν χώρο για να μπει μέσα ένας άντρας σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Φρανσουά Λε Μπερ που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας περίμενε υπομονετικά το λεωφορείο στην στάση του λεωφορείου.

Όταν έφτασε το λεωφορείο, κατέβηκε η ράμπα αλλά οι επιβάτες που βρίσκονταν ήδη μέσα στο λεωφορείο δεν μετακινήθηκαν για να του κάνουν χώρο να ανέβει και έτσι ο άντρας έμεινε απ’ έξω.

Τότε, ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα και είπε σε όλους τους επιβάτες να κατέβουν κάτω. Στην συνέχεια, είπε στον Φρανσουά και τον αδερφό του να ανέβουν πάνω και συνέχισε το δρομολόγιό του με αυτούς τους δυο.

“Χθες περιμένοντας σε μια στάση λεωφορείου στο Παρίσι γέλασα γιατί κανένας δεν ήθελε να μετακινηθεί. Όταν κανένας δεν μετακινήθηκε, ο οδηγός σηκώθηκε και είπε “Τερματικός σταθμός! Κατεβείτε όλοι από το λεωφορείο”, ανέφερε ο Φρανσουά.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 1

“Μετά από αυτό ο οδηγός ήρθε και μου είπε “εσύ και ο άνθρωπος που σε βοηθάει μπορείτε να ανεβείτε στο λεωφορείο. Οι άλλοι ας περιμένουν εδώ να πάρουν το επόμενο λεωφορείο.”

Ο Φρανσουά υποστηρίζει ότι ο οδηγός του είπε ότι μια μέρα όλοι μπορεί να χρειαστούν ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Ο οδηγός ήθελε απλά να δείξει λίγη ευγένεια, σύμφωνα με τον Φρανσουά.

Η ιστορία κυκλοφόρησε στο Twitter και η εταιρία με τα λεωφορεία ζητάει περισσότερες πληροφορίες για να συγχαρεί τον οδηγό.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 1

“Ο οδηγός είναι ήρωας”, “Συγχαρητήρια στον οδηγό, αλλά ντροπή για τους επιβάτες”, “Καλό μάθημα. Ελπίζω οι επιβάτες να το κατάλαβαν”, “Mπράβο στον οδηγό που άδειασε το λεωφορείο και επέτρεψε σε έναν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες να ανέβει πάνω” ήταν μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter.

[dailymail]

Τα πιο σημαντικά