Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
διεθνήPower of… hate: Μιζεράκη και Ζάρλας «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον μετά...

Power of… hate: Μιζεράκη και Ζάρλας «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον μετά τον χωρισμό τους

Ήταν να μη γίνει η αρχή και ο κατήφορος δε θα έχει μετά σταματημό. Μετά τις χτεσινές αποκαλύψεις ότι η Στέλλα Μιζεράκη, νικήτρια του «Power of Love» και παρουσιάστρια του «Σκάσε και Κολύμπα», επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, οι αντιδράσεις ήρθαν σε μορφή ντόμινο.

Πρώτος ο Πάνος Ζάρλας, φρεσκοχωρισμένος από τη Στέλλα τόσο στη ζωή όσο και επαγγελματικά, έσπευσε να αντιδράσει στις παραπάνω φήμες και να ανεβάσει μέσω των instastories μία ανάρτηση με σαφείς «μπηχτές» για τα νέα δεδομένα στη ζωή της πρώην αγαπημένης του.

«OΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ», έγραψε ο νικητής του ριάλιτι του έρωτα και ξεκίνησε μία δράση που περίμενε να φέρει αντίδραση.

Όπως ήταν λογικό μία τόσο εκρηκτική παρουσία όσο η Στέλλα δε θα μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο και με τη σειρά της ανέβασε ένα instastory που σχεδόν φωτογράφιζε τον πρώην σύντροφό της μέσα και έξω από το παιχνίδι.

«Η αγάπη και η ευτυχία είναι τα συναισθήματα που θα έπρεπε να επικρατούν στις καρδιές όλων μας. Να είστε όμορφοι άνθρωποι… Το σκέτο όμορφοι δεν το αγάπησε ποτέ κανείς. Αγαπάτε αλλήλους. Peace and love. H αλήθεια αργεί αλλά πάντα λάμπει και ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη και τη στήριξη σας!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα δείχνοντας ξεκάθαρα ότι διανύουμε την περίοδο των… εχθροπραξιών μεταξύ των δύο πλευρών.

dailymedia 2018292 024529 965934

dailymedia 2018292 024526 371601

Τα πιο σημαντικά