Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Λόγω Τιμής»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Θα το δούμε ακόμα και εκτός...

«Λόγω Τιμής»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Θα το δούμε ακόμα και εκτός τηλεόρασης

Το trailer έγινε viral. Τι συμβαίνει, όμως, με το κανάλι που θα το προβάλλει; Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του Mega «Λόγω Τιμής», της οποίας οι πρωταγωνιστές επιθυμούν διακαώς το sequel. Οι ίδιοι, συναντήθηκαν ξανά μπροστά στην κάμερα προκειμένου να γυρίσουν ένα trailer το οποίο μάλιστα εστάλη σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ξεκινήσει αρκετούς μήνες.

Το trailer αυτό ανήρτησε και ο Άλκις Κούρκουλος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, με το κοινό να πιστεύει πως…. βρέθηκε επιτέλους το κανάλι που θα αναλάβει την επιστροφή της σειράς βασισμένης σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Τα πράγματα, όμως, δεν έχουν ακριβώς έτσι.

Όπως αναφέρει η «Real», παρότι οι συντελεστές κατέθεσαν την πρότασή τους σχεδόν σε όλα τα κανάλια πριν τη δημοσιοποίηση του trailer, δεν βρήκαν ανταπόκριση. Ωστόσο, δεν έχουν σκοπό να το βάλουν κάτω.

View this post on Instagram

Λόγω τιμής 20 χρόνια μετά @logotimis

A post shared by alkiskourkoulos (@alkiskourkoulos) on

Το «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά» γυρίζεται με στόχο σε ανέβει στο YouTube και να μεταδοθεί μέσω της υπηρεσίας «video on demand». Μην σας φανεί περίεργο, όμως, αν τελευταία στιγμή μπει στη μέση κάποιο κανάλι και «αρπάξει» τα δικαιώματα.

Η απήχηση που είχε το trailer, βλέπετε, ήταν τεράστια, ενώ ήδη το Instagram φιλοξενεί τον επίσημο λογαριασμό της σειράς @logotimis!

Τα πιο σημαντικά