Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαH Μάγκυ Χαραλαμπίδου αφιερώνει φωτογραφία με τα οπίσθιά της στον Αντώνη Κανάκη

H Μάγκυ Χαραλαμπίδου αφιερώνει φωτογραφία με τα οπίσθιά της στον Αντώνη Κανάκη

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί και εξαιρετικά καλογυμνασμένους γλουτούς, γεγονός που την έκανε να γίνει αντικείμενο σάτιρας στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του σατίρισε κάποιες δηλώσεις της Μάγκυς, στις οποίες είχε μιλήσει για την σκληρή προπόνηση που κάνει, ώστε να έχει αυτά τα οπίσθια!

H σέξι Μάγκυ, η οποία χορεύει κάθε Παρασκευή στο Dancing With the Stars, απάντησε στον Αντώνη Κανάκη, προτάσσοντας στο Instagram τα οπίσθιά της και στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα στον γνωστό παρουσιαστή: «Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπάρα τους! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο DWTS στο show του! Ακόμα γελάω! Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη ή τον επίμαχο, ο Αλέξανδρος είναι στη διάθεσή σας!»

Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπαρα τους #radioarvyla! ? Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο @dwts_ant1 στο show του @antennatvnetwork! ? Ακόμα γελάω ? Γιάννη Σερβετα είσαι ο κλώνος μου ??? Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη η τον επίμαχο το @projectpaingain και ο Αλέξανδρος @a_silvestridis είναι στη διάθεσή σας ?!!! ? ? ? ? ? sweet kisses ? τρελό παρεακι?????????? #radioarvila #projectpaingain #dwts #Dwts_Gr #plateiasyntagmatos ??

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

Τα πιο σημαντικά