Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΝάσος Παπαργυρόπουλος: Φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, έκανε μια πράξη που στις μέρες μας αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Κατάφερε να ζεστάνει κυρίως την καρδιά ενός άστεγου.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος ηθοποιός εντόπισε κατά τη διάρκεια της βόλτας του τον κ. Ηλία από τις Σέρρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, o οποίος είναι άστεγος. Ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στα χιόνια και το κρύο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για να τον βοηθήσουν, όμως όταν πέρασε και πάλι από το σημείο βρισκόταν ακόμα εκεί.aΟ γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, έκανε μια πράξη που στις μέρες μας αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Κατάφερε να ζεστάνει κυρίως την καρδιά ενός άστεγου.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της βόλτας του τον κ. Ηλία από τις Σέρρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, o οποίος είναι άστεγος. Ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στα χιόνια και το κρύο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενημέρωσε τι συνέβη ώστε να τον βοηθήσουν, όμως όταν πέρασε και πάλι από το σημείο ο κ. Ηλίας βρισκόταν ακόμα εκεί.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τον πήρε προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να τελειώσει ο χιονιάς ενημερώνοντας τους followers του. Παράλληλα ζήτησε από όποιον θα ήθελε να προσφέρει βοήθεια. Μια καταπληκτική χειρονομία του που προκαλεί τον θαυμασμό.

272457811 145285674565068 2663780568292846901 n

Πηγή: Instagram

Τα πιο σημαντικά