94χρονος έφτιαξε πισίνα στην αυλή του όταν πέθανε η γυναίκα του για να μην είναι μόνος του

18 Αυγούστου, 201711:12 ΠΜ
More videos

Όταν η Ίβι Ντέιβισον πέθανε από καρκίνο τον Απρίλιο του 2016, ο Kιθ, ο σύζυγός της για 66 ολόκληρα χρόνια, δεν μπορούσε να αντέξει τη σιωπή της μοναξιάς στο σπίτι του. “Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι”, λέει ο Ντέιβισον στο παρακάτω βίντεο. “Κλαις πολύ. Αυτό συμβαίνει, επειδή εκείνη δεν είναι πια εδώ.”

Έτσι, ο 94χρονος συνταξιούχος δικαστής αποφάσισε να εγκαταστήσει μια πισίνα στο κατώφλι του στο Μόρις της Μινεσότα και τώρα έχει τόσους πολλούς επισκέπτες, που το σπίτι του δεν ξεμένει ποτέ από φωνές!

Η πισίνα, η οποία έχει 5 μέτρα πλάτος και 10 μέτρα μήκος, εγκαταστάθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, προτού να το ανακοινώσει στα παιδιά της γειτονιάς του τον Ιούλιο. Παρά το γεγονός ότι έχει τρία ενήλικα παιδιά, ο Ντέιβισον δεν έχει κανένα εγγόνι, αλλά όπως κάποιος του είπε: “Εσείς υιοθετήσατε όλα τα παιδιά της γειτονιάς μας. Αυτά είναι τα εγγόνια σας”.

Ο Ντέιβισον δεν αισθάνεται πλέον μόνος του, αν και του αρέσει να απολαμβάνει μια ήσυχη βουτιά… στη σπάνια περίπτωση που η πισίνα είναι ελεύθερη, δηλαδή.

Όταν η σύζυγος του Kιθ Ντέιβισον πέθανε μετά από 66 χρόνια που ήταν μαζί, δεν μπορούσε να αντέξει τη σιωπή της μοναξιάς

Boyd Huppert

Έτσι, ο πρώην δικαστής αποφάσισε να χτίσει μια πισίνα στην πίσω αυλή του για τα παιδιά της γειτονιάς

 KARE 11

Τώρα το σπίτι του 94χρονου δεν έχει ποτέ ησυχία!

Boyd Huppert

Η πισίνα έχει 5 μέτρα πλάτος και 10 μέτρα μήκος

KARE 11

Αρκετός χώρος για να φιλοξενήσει πολλά θορυβώδη παιδιά!

Boyd Huppert

Δείτε το βίντεο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News