93χρονη νύφη ζητάει τη βοήθεια του ίντερνετ για να διαλέξει νυφικό

4 Ιουνίου, 201712:03 ΜΜ
More videos

Μερικές φορές, μοιάζει αδύνατον για μια γυναίκα να βρει το τέλειο νυφικό. Όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της 93χρονης Σίλβια Μάρτιν που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον μακροχρόνιο φίλο της, τον 88χρονο Φρανκ Ρέινολντς. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούλιο, αλλά η Σίλβια δε μπορεί να αποφασίσει ποιο φόρεμα να βάλει. Έτσι, ρώτησε το διαδίκτυο για να μάθει τη γνώμη του.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η γυναίκα από την Καμπέρα της Αυστραλίας, πήγε να αγοράσει ένα νυφικό φόρεμα. Από όσα δοκίμασε κατέληξε σε 4, αλλά δε μπορούσε να διαλέξει 1 από αυτά. Έτσι, δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες στο Facebook και ζητήθηκε από τους ανθρώπους να πουν ποιο προτιμούν.

Ο Φρανκ είχε ζητήσει πολλές φορές από τη Σίλβια να παντρευτούν. «Η Σίλβια αρνούνταν πάντα, πιστεύοντας πως το να πάρει το επώνυμο ενός άλλου άνδρα θα είναι ασέβεια προς τον αποθανόντα σύζυγό της. Πριν από ένα χρόνο, αρρώστησε και μετακόμισε στην Καμπέρα για να είναι κοντά στην οικογένειά της και ο Φρανκ σκέφτηκε ότι χάθηκε κάθε ελπίδα. Όταν ανάρρωσε, βρήκε τον Φρανκ που ζούσε στην Αδελαΐδα και τον έπεισε να μετακομίσει στην Καμπέρα για να είναι μαζί της. Μετά από λίγους μήνες, ο άνδρας μετακόμισε και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί. Η Σίλβια έμαθε πως μπορεί να κρατήσει το επώνυμό της, ακόμη και μετά το γάμο. Έτσι δέχτηκε την πρόταση!», αναφέρει η ανάρτηση.

Παρόλο που δε μπορούμε να παρευρεθούμε στο γάμο τους, μπορούμε σίγουρα να βοηθήσουμε τη νύφη να διαλέξει τι θα φορέσει!

 Ποιο φόρεμα θα πρέπει να διαλέξει η Σίλβια: Α, Β, Γ ή Δ;

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

[Facebook]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News