Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
αδελφική αγάπη9 λόγοι που ο αδερφός σου είναι ο καλύτερος άντρας της ζωής...

9 λόγοι που ο αδερφός σου είναι ο καλύτερος άντρας της ζωής σου

Μικρή πίστευα ότι μια αδελφή, θα ήταν καλύτερη από έναν αδελφό.

Θα μοιραζόμασταν τα πράγματα μαζί, θα συζητούσαμε τα προσωπικά μας και γενικά η μία θα καταλαβαίνε την άλλη.

Με τον καιρό αυτό άλλαξε, και έχω πολύ σημαντικούς λόγος να πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω αδελφό. Γιατί πραγματικά, κανείς δεν θα σε καταλάβει περισσότερο από εκείνον. Και κανείς άντρας, δεν θα σε μάθει περισσότερο από εκείνον.

9 λόγοι αρκούν, για να καταλάβεις γιατί είναι ο άντρας της ζωής σου:

Ξέρει πάντα πότε κάποιος δεν είναι καλός για σένα!

Υπάρχει το μητρικό ένστικτο, υπάρχει όμως και το αδελφικό ένστικτο. Ξέρει πότε κάποιος δεν είναι κατάλληλος για σένα, και συνήθως στο τέλος πάντα επιβεβαιώνεται.

Σε αγαπάει με όλα τα ελαττώματα σου!

Όλοι, μα όλοι έχουμε ελαττώματα. Έτσι κι εσύ. Λίγοι θα σε αγαπήσουν για αυτό που πραγματικά είσαι, όπως λίγοι θα αγαπήσουν τα ελαττώματα σου. Ο αδελφός σου τα γνωρίζει, και παρ’όλα αυτά είσαι η μεγάλη του και παντοτινή αγάπη.

Σε υπερασπίζεται πάντα!

Είτε στους γονείς σας, είτε σε άλλους που μπορεί να χρειαστεί. Ειδικά σε μικρότερη ηλικία, αν σου συνέβαινε κάτι εκείνος «καθάριζε» για σένα. Στους γονείς σας, παίρνει πάντα το μέρος σου ακομα κι αν είσαι λάθος. Ξέρει να σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι να νιώσεις. Αδελφική αλληλεγγύη.

Είναι ο μοναδικός που μιλάτε την ίδια γλώσσα!

Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, χωρίς πολλά πράγματα. Με μία μόνο ματιά, ξέρετε ακριβώς τι σκέφτεται ο ένας και τι ο άλλος. Έχετε δικό σας κώδικα επικοινωνίας, κάτι που δύσκολα θα συναντήσεις στη ζωή σου.

Σε κάνει να γελάς!

Καθώς μιλάτε την ίδια γλώσσα, ξέρει και τι ακριβώς σε κάνει να αισθάνεσαι ευχαριστά, και να γελάς. Ξέρει τι αστεία πρέπει να πει, ενώ αν του εξομολογηθείς κάποια πράγματα αντί να σε κρίνει, θα κάνει την κατάσταση να «φαίνεται» αστεία.

Κρατάει τα μυστικά σου!

Ε ΝΑΙ! Είναι ο μοναδικός που τον εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια. Δεν πρόκειται να πει τα μυστικά σου, ούτε καν στους γονείς σας.

Δεν χρειάζεται να έχεις καθημερινή επικοινωνία!

Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, χρειάζονται επικοινωνία για να κρατιούνται ζωντανές. Υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις, αλλά είναι ελάχιστες. Αυτά δεν χρειάζονται με τον αδελφό σου. Ακόμα κι αν έχετε να μιλήσετε μέρες, είναι σα να έχετε μιλήσει ξανά πριν λίγα λεπτά.

Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου!

Πριν πεις ότι και ο σύντροφος σου είναι, σκέψου το πάλι. Μπορεί εκείνος να χαίρεται για τις προσπάθειες που κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν, ο αδελφός όμως θα σε υποστηρίξει 100%. Και εκείνος χαίρεται όταν σε βλέπει να προχωράς.

Μπορεί να κάνει τα πάντα για σένα!

Τα προηγούμενα και άλλα τόσα. Είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος. Σε έχει ψηλά, και στο αποδεικνύει συνεχώς.Τα πιο σημαντικά