9 κατασκοπευτικά κόλπα για το κινητό σας που μπορεί να σας σώσουν την ζωή

19 Οκτωβρίου, 2017 8:00 ΜΜ
More videos

Η εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας έχει γυρίσει τον κόσμο μας ανάποδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να περιηγηθείτε μέσα από φωτογραφίες χαριτωμένων ζώων ή να βρείτε συμβουλές για πρώτες βοήθειες. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι να μάθετε πώς να πάρετε το μέγιστο δυνατό από τη συσκευή σου.

Θα δείτε μια λίστα με κατασκοπευτικά κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το smartphone σας αυτή τη στιγμή.

1. Νυχτερινή όραση

© Night Eyes/ itunes.apple

Αυτή η απλή εφαρμογή μετατρέπει την κάμερα στη συσκευή σας σε γυαλιά νυχτερινής όρασης. Αν τη συγκρίνετε με την αρχική κάμερα, η διαφορά είναι εκπληκτική. Ένα τέλειο κόλπο για όσους θέλουν να κατασκοπεύσουν κάποιον στο σκοτάδι και να μην γίνουν αντιληπτοί.

2. Κρυφοί παπαράτσι

© pexels

Σίγουρα γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου στο smartphone σας για λήψη φωτογραφιών. Αυτό που πιθανώς δεν ξέρατε είναι ότι μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα κουμπιά στα ακουστικά σας. Θα πρέπει να είναι κλασικά ενσύρματα ακουστικά με κανονικά κουμπιά, όχι συρόμενα, και λειτουργεί μόνο με iOS.

3. Βίντεο παρακολούθησης

© trackview

Αυτή η απλή εφαρμογή σάς επιτρέπει να μετατρέψετε το smartphone σας σε ασύρματο σύστημα παρακολούθησης (CCTV). Είναι μια καλή ιδέα να αγοράσετε ένα φτηνό τηλέφωνο χωρίς καρτοσυμβόλαιο και να το συνδέσετε στο Wi-Fi . Μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις βίντεο και ήχου, ώστε να σας ειδοποιήσει και να ξεκινήσει τη ροή του βίντεο στο τηλέφωνο “Guardian” εάν υπάρχει κίνηση ή θόρυβος κοντά στην “Κάμερα”.

4. Μαχαίρι πιστωτική κάρτα

© lazada

Χρειάζεστε επειγόντως ένα μαχαίρι, αλλά δεν είναι πρακτικό να το μεταφέρετε μαζί σας πάντα; Απλά πάρτε ένα από αυτά τα “μαχαίρια πιστωτικές κάρτες” από το eBay, ώστε να το κολλήσετε στο smartphone σας. Είναι πραγματικά κοφτερό αλλά μικρό και αρκετά λεπτό ώστε να χωράει εύκολα στις περισσότερες συσκευές smartphone.

5. Έλεγχος στην επιφάνεια εργασίας

Απλά εγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή στο smartphone σας και στον υπολογιστή που θέλετε να κατασκοπεύσετε και να ακούσετε! Μπορείτε να ελέγξετε μια επιφάνεια εργασίας από απόσταση ή απλά να παρακολουθήσετε ό, τι συμβαίνει εκεί. Πόσο απίστευτο είναι αυτό;

6. Έλεγχος κυμάτων

Ανεξάρτητα από το αν παρουσιάζετε μαγικά κόλπα στην 5χρονη ανηψιά σας ή αν μαγειρεύετε ή αν κυνηγάτε κάποιον, θα σας ενδιαφέρει αυτή η εφαρμογή. Σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας ή να απαντήσετε σε κλήσεις χωρίς να την αγγίξετε. Απλά περάστε το χέρι σας από πάνω. Μια έκδοση Android είναι επίσης διαθέσιμη.

7. Περιηγηθείτε ανώνυμα

© vpnpick

Μερικές φορές δεν θέλετε να παρακολουθείται η διεύθυνση IP σας από τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε. Οι εφαρμογές όπως αυτή σας παρέχουν ένα δωρεάν VPN ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να αισθανθείτε πιο ασφαλείς. Είναι σαν να έχετε ένα ταχυδρομικό πλαίσιο στο διαδίκτυο – μια διεύθυνση που κανείς δεν μπορεί να σας εντοπίσει. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τη χώρα στην οποία θέλετε να εντοπιστεί η νέα IP σας. Απόκρυψη σαν πραγματικός κατάσκοπος.

8. Μην αγγίζετε το τηλέφωνό μου

© pexels

Απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία συναγερμού στο smartphone σας με αυτή την απλή εφαρμογή και μην φοβάστε πλέον να το αφήσετε από τα μάτια σας. Εάν κάποιος προσπαθήσει να κλέψει το τηλέφωνό σας και να διαβάσει τα μηνύματά σας, ο συναγερμός θα χτυπάει ασταμάτητα. Μπορείτε ακόμη να ηχογραφήσετε τη δική σας ειδοποίηση για να τρομάξετε τον περίεργο συνάδελφο σας.

9. Δεύτερος αριθμός

© getapp

Αν έχετε ποτέ ανάγκη από έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου, πιθανώς να σκεφτήκατε μια δεύτερη κάρτα SIM ή απλώς να πάρετε δύο τηλέφωνα – δεν είναι πολύ βολικό για έναν κατάσκοπο, σωστά; Αυτή η εφαρμογή για το smartphone σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν δεύτερο αριθμό χωρίς πρόσθετες τεχνικές συσκευές. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα κειμένου, να μεταφέρετε τον υπάρχοντα αριθμό σας ή να επιλέξετε ένα νέο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: