9 εξαιρετικά κόλπα για κινητά τηλέφωνα που ελάχιστοι γνωρίζουν

28 Σεπτεμβρίου, 20171:29 ΜΜ

Δεν είναι μυστικό ότι η ζωή γίνεται ευκολότερη όταν έχετε ένα τηλέφωνο στο χέρι σας. Διαφορετικές εφαρμογές είναι χρήσιμες και σας εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο σε διάφορες περιπτώσεις. Ωστόσο, η αγαπημένη σας συσκευή έχει πολλές δυνατότητες που δεν έχετε ανακαλύψει ή ακούσει ακόμα.

Θα σας δείξουμε μερικές ενδιαφέρουσες ρυθμίσεις του τηλεφώνου που θα κάνουν την συσκευή σας πιο παραγωγική.

8. Γρήγορη φόρτιση

© depositphotos

Αν η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι χαμηλή και δεν έχετε πολύ χρόνο να περιμένετε, η λειτουργία πτήσης είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η μπαταρία σας θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι συνήθως.

Ένας άλλος τρόπος για να παρατείνετε τη φόρτιση είναι να ορίσετε ένα σκούρο φόντο στην κύρια οθόνη σας, έτσι ώστε να απενεργοποιείται η αυτόματη επισήμανση των εικονοστοιχείων και η μπαταρία να διαρκεί περισσότερο.

7. Άμεση διαγραφή κειμένου

© depositphotos

Όχι, δεν χρειάζεται να κρατάτε το backspace και να περιμένετε. Οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία “Shake to Undo” για να διαγράψουν άμεσα το κείμενο που μόλις πληκτρολόγησαν. Απλά κουνήστε απότομα το τηλέφωνό σας και πατήστε “Αναίρεση”. Έτσι συμβαίνει η μαγεία.

6. Σταματήστε τις διαφημίσεις

Αυτές οι ενοχλητικές διαφημίσεις εμφανίζονται απροσδόκητα όταν χρησιμοποιούμε διάφορες εφαρμογές. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για premium περιεχόμενο, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να τερματίσετε την παρέλαση των διαφημίσεων: αλλάξτε τη συσκευή σας σε κατάσταση λειτουργίας πτήσης και απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές χωρίς διακοπή.

5. Αποθηκεύστε έναν ιστότοπο

Πολύ συχνά ανοίγουμε ένα βιβλίο ή ένα άρθρο σε μια καρτέλα του προγράμματος περιήγησης για να το διαβάσουμε αργότερα, αλλά ποτέ δεν συμβαίνει λόγω του κακού διαδικτυακού σήματος. Οι αποθηκευμένες σελίδες έχουν φύγει και η διάθεσή σας είναι χαλασμένη. Σας έχουμε καλά νέα! Οι ιδιοκτήτες Android μπορούν τώρα να αποθηκεύσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο στο διαδίκτυο για περαιτέρω ανάγνωση – απλά πατήστε το κουμπί “Λήψη” και απολαύστε την ανάγνωση σας.

4. Ορίστε έναν χρονοδιακόπτη ύπνου για την μουσική

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά ο χρονοδιακόπτης στο τηλέφωνό σας έχει μια πολύ καλή λειτουργία που όλοι οι λάτρεις της μουσικής ή του audiobook θα εκτιμήσουν. Με το χρονοδιακόπτη ύπνου που είναι ενσωματωμένος στην εφαρμογή ρολογιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο που χρειάζεστε και να επιλέξετε “Διακοπή αναπαραγωγής” από τη λίστα με τους ήχους κλήσης. Τώρα θα κοιμηθείτε εύκολα και η μουσική δεν θα σας ενοχλεί. Το τηλέφωνο θα τον απενεργοποιήσει αυτόματα.

3. Ασύρματο ποντίκι

© macworld

Το Air Mouse Pro για iOS και το Ασύρματο Ποντίκι για Android μπορεί να μετατρέψει τη συσκευή σας σε ασύρματο τηλεχειριστήριο. Το βασικό χαρακτηριστικό των εφαρμογών είναι να κάνουν κάθε τηλέφωνο μια σύνθετη συσκευή ελέγχου για το φορητό υπολογιστή σας. Απολαύστε τον ασύρματο έλεγχο σε ολόκληρο τον υπολογιστή σας.

2. Αισθητήρας μέτρησης

© torange.biz

Όλα τα κινητά διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων που καθορίζουν τη θέση και τον προσανατολισμό σας. Εάν κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως ένα ακριβές επίπεδο για να μετρήσετε οποιαδήποτε επιφάνεια.

1. Βελτίωση διαδικτύου

© macrumors

Αυτό το κομψό κόλπο θα βοηθήσει τους χρήστες iPhone να βελτιώσουν τη δικτυακή τους σύνδεση εάν η κάλυψή τους δεν είναι μεγάλη. Πληκτρολογήστε τον συνδυασμό * 3370 # για να έχετε βελτιωμένη ποιότητα φωνής για συνομιλίες μέσω GSM. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πληκτρολογήστε # 3370 #.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News