9 επιστημονικοί τρόποι για να διορθώσετε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ύπνου

28 Νοεμβρίου, 2017 2:57 ΜΜ
More videos

Έχετε προβλήματα στον ύπνο τη νύχτα; Είτε από άγχος, πόνο στο σώμα, εξαιτίας της οθόνης που σας κρατάει ξύπνιους, το να παίρνετε έναν ύπνο 7-9 ωρών που είναι η συνιστώμενη ποσότητα ύπνου είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χάρη στην εκπληκτική δύναμη της επιστήμης, ωστόσο, γνωρίζουμε τώρα μερικούς εύκολους τρόπους για να προσαρμόσουμε τις συνήθειες ύπνου μας που μπορούν να θεραπεύσουν τα 9 πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι.

Όχι, δεν μιλάμε για συμπληρώματα μελατονίνης ή για τσάι χαμομηλιού (αν αυτά τα δουλεύουν για σας, συνεχίστε τα). Είναι τόσο απλό όσο ο καθορισμός ξυπνητηριού το πρωί ή η προσοχή σε ποια ώρα πίνετε καφεΐνη ή γνωρίζετε πού να τοποθετήσετε τα μαξιλάρια για να ανακουφίσετε ορισμένες ασθένειες. Ακόμη και η θερμοκρασία του δωματίου σας παίζει κάποιο ρόλο στο πόσο καλά κοιμάστε.

Λοιπόν, δεν μπορούμε να σας πούμε όλες αυτές τις υπέροχες συμβουλές ακόμα. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μάθετε πώς να έχετε όνειρα γλυκά απόψε – ή τώρα, αν τα μάτια σας γίνονται βαριά διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

#1

Journal Of Applied Physiology

#2

Mayo Clinic

#3

Chronobiology International

#4

 National Institute On Alcohol Abuse and Alcoholism

#5

Mayo Clinic

#6

Cleveland Clinic

#7

Journal Of Pain Research

#8

Healthline

#9

 Harvard Medical School

[Tech Insider]

Ακολουθήστε μας στο facebook: