9 χρήσιμα κόλπα για να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ

26 Απριλίου, 20171:54 ΜΜ
More videos

Το να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας πάνω στο μακιγιάζ, σίγουρα χρειάζεται κάποια πρακτική, αλλά το να μάθετε πώς να πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα, είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαίνεται. Μπορεί κάθε γυναίκα να γνωρίζει έστω τα βασικά, αλλά είναι λίγες εκείνες που ξέρουν να βάφονται σαν επαγγελματίες.

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με 9 τρομερά κόλπα, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερα το μακιγιάζ σας.

1.Σωστό περίγραμμα προσώπου

Το υπέροχο μακιγιάζ, ξεκινά με μια υπέροχη βάση. Ίσως έχετε ακούσει για εντυπωσιακές τεχνικές περιγράμματος που μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπό σας εντελώς.

© lettybeauty

Κάθε επαγγελματίας μακιγιέρ ξέρει πως ο τρόπος περιγράμματος εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου, αλλά υπάρχει ένας κοινός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε: εφαρμόστε σκιά περιγράμματος στα σημεία που θέλετε να κρύψετε και τονίστε τις περιοχές που θέλετε να προεξέχουν ή να ξεχωρίζουν.

2.Δύο αρχές για να διαμορφώσετε τα φρύδια σας

© pinterest

Απλά θυμηθείτε αυτούς τους 2 κανόνες:

  • Το πλάτος του φρυδιού θα πρέπει να ισούται με το πλάτος του άνω χείλους. Τα μεγάλα μάτια χρειάζονται παχύτερα φρύδια, καθώς τα παχιά φρύδια θα κάνουν το πρόσωπό σας να αποκτήσει καλύτερη ισορροπία. Αποφύγετε τα παχιά φρύδια αν έχετε μικρά μάτια, αλλιώς θα τα κάνετε να φαίνονται μικρότερα.
  • Εξετάστε την απόσταση μεταξύ των φρυδιών και των ματιών σας. Αν τα φρύδια σας είναι ψηλά, το παχύ σχήμα θα σας προσφέρει μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση. Αν έχετε φρύδια κοντά στα μάτια σας, θα πρέπει να τα σχεδιάσετε λεπτά, για να μη φαίνεστε συνοφρυωμένη.

3.Βάζοντας eyeliner

© duitang

Το να σχεδιάσετε μια ευθεία γραμμή με το eyeliner, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αν έχετε μόνο το eyeliner, προσπαθήστε να χαράξετε μια σειρά από τελείες και στη συνέχεια συνδέστε τες με μικρές και αργές κινήσεις.

4.Aν βάφεστε στο σπίτι, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι ή ένα πιρούνι 

© popsalt  

Είναι η πιο εύκολη και ασφαλής μέθοδος για να πετύχετε τη γραμμή του eyeliner.

5.Mην ξεχνάτε την πιστωτική κάρτα

© chicasconestilo

Η χρήση της πιστωτικής κάρτας είναι ένα έξυπνο κόλπο, αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ευθεία γραμμή. Το δυσκολότερο κομμάτι, είναι να βάλετε την κάρτα στη σωστή κατεύθυνση.

6.Χρησιμοποιήστε ταινία αντί για άλλα αντικείμενα

Εξαιρετική επιλογή για όσους είναι λίγο τεμπέληδες: πάρτε ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας και κολλήστε το στην εξωτερική γωνία του ματιού σας.

7. Για να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας καμπυλωτές για περισσότερη ώρα, ζεστάνετε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες με το πιστολάκι των μαλλιών.

© letsgetweddy

8.Απομακρύνετε το επιπλέον ξεραμένο προϊόν από το βουρτσάκι της μάσκαρας πριν την απλώσετε, για να αποφύγετε τις ξεραμένες και κολλημένες βλεφαρίδες.

© thebeautydepartment

9.Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνετε τα χείλη σας να μοιάζουν πιο γεμάτα

© divinecaroline

Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα, απλώστε λίγο κονσίλερ γύρω από τα χείλη σας ή στο κέντρο των χειλιών και στη συνέχεια βάλτε κραγιόν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News