9 συνηθισμένες κινήσεις που αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα μας.

1 Νοεμβρίου, 20165:58 ΜΜ
More videos

Τα φαινομενικά ασήμαντα γνωρίσματα του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς μας μπορούν να αποκαλύψουν πολλά περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητά μας από όσο πιστεύαμε μέχρι τώρα.

Δείτε παρακάτω 9 ασήμαντα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους γύρω σας.

Ο τρόπος με τον οποίο χαμογελάμε και εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.

1

© giphy0

Όταν κάποιος χαμογελάει ειλικρινά, εμφανίζονται ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη του. Όταν το χαμόγελο είναι ψεύτικο, οι ρυτίδες εμφανίζονται μόνο γύρω από τα χείλη. Όταν ένας άνθρωπος βιώνει έντονα συναισθήματα, τα μάτια του γίνονται υγρά και πρέπει να καταπιεί περισσότερο σάλιο. Αν λείπει έστω και ένα από τα χαρακτηριστικά, τότε τα συναισθήματά τους δεν είναι τόσο ειλικρινή όσο νομίζατε.

Ο τρόπος που χαιρετάμε τους άλλους

2

© hartswoodfilms

Μια σφιχτή και σταθερή χειραψία είναι δείγμα, ότι ο άνθρωπος είναι εξωστρεφής και του αρέσει να εκφράζει τα συναισθήματα του ξεκάθαρα. Αν κάποιος βάλει το χέρι του στον ώμο σας, όταν σας συναντήσει, είτε του αρέσετε, είτε προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Αν κάποιος πιάσει το χέρι σας και με τα δυο του χέρια, θέλει να σας περάσει ένα μήνυμα.

Πόσο συχνά ελέγχουμε το κινητό μας

3

© giphy

Όσο πιο συχνά ελέγχει κάποιος το κινητό του, τόσο πιο πιθανό είναι να νιώθει πιεσμένος και στεναχωρημένος και να ψάχνει για κάποια εξωτερική ευχαρίστηση.

Πως βγάζουμε σέλφι

4

© foxmovies

Κατά κανόνα, οι άνθρωποι που κρατούν την κάμερα από κάτω, όταν βγάζουν σέλφι, τείνουν να έχουν μια θετική άποψη για το περιβάλλον τους. Οι άνθρωποι που είναι πολύ σοβαροί ή υπεύθυνοι σπάνια αφήνουν τους άλλους να καταλάβουν, ότι βγάζουν φωτογραφία τον εαυτό τους. Από την άλλη μεριά, οι άνθρωποι που έχουν εμμονή με τις σέλφι, ίσως υποφέρουν από υπερβολική νευρική ένταση.

Πως συμπεριφερόμαστε σε ένα δείπνο

5

© nbc

Οι άνθρωποι που κόβουν τα πάντα στο πιάτο τους σε μικρά κομματάκια έχουν τάση να ψάχνουν για μακροχρόνιες σχέσεις και να ζουν την ζωή με τους δικούς τους όρους. Από την άλλη μεριά, οι άνθρωποι που ανακατεύουν όλα όσα υπάρχουν στο πιάτο τους έχουν πολύ έντονη προσωπικότητα. Όσοι τελειώνουν πολύ γρήγορα το φαγητό τους είναι πολυπράγμονες, δεν χάνουν ποτέ προθεσμίες και πάντα σκέφτονται ένα βήμα παραπέρα.

Ο τρόπος που συζητάμε

6

© uphe

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί συχνά την λέξη “εγώ”, όταν λέει μια ιστορία κατά πάσα πιθανότητα λέει αλήθεια. Βέβαια, αν αυτή η λέξη χρησιμοποιείται συνέχεια υποδεικνύει έναν εγωκεντρικό άνθρωπο. Αντίθετα, όσοι χρησιμοποιούν συχνά την λέξη “εμείς” είναι πολύ συνδεδεμένοι με τον κοινωνικό τους περίγυρο.

Πως τρώμε ποπ κορν

7

© Fox Searchlight Pictures

Έρευνες έχουν δείξει, ότι οι εσωστρεφείς τείνουν να τρώτε ένα ένα τα ποπ κορν, ενώ οι εξωστρεφείς γεμίζουν την χούφτα τους με ποπ κορν. Όσοι τρώνε μια ολόκληρη σακούλα ποπ κορν με την μια τείνουν να είναι εγωκεντρικοί.

Τι είδους καφέ πίνουμε

8

© cbs

Ο εσπρέσσο προτιμάται από τους ηγέτες, ενώ όσοι προτιμούν τον διπλό εσπρέσσο τείνουν να ακολουθούν τους άλλους. Οι άνθρωποι που προτιμούν τον καφέ λάτε δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις, ενώ οι εξωστρεφείς και κοινωνικοί προτιμούν τον καπουτσίνο. Ο αμερικάνο προτιμάται από ανθρώπους με μια πολύ αυστηρή στάση ζωής, που σπάνια κάνουν κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Σε ποια κατεύθυνση κοιτάζουμε, όταν πίνουμε

9

© hartswoodfilms

Οι άνθρωποι που κοιτάζουν το βάθος της κούπας, όταν πίνουν καφέ, τείνουν να είναι πιο σκεπτικοί και συγκεντρωμένοι και λιγότερο ονειροπόλοι. Όσοι κοιτάζουν πάνω από το φλιτζάνι επηρεάζονται πιο εύκολα από τους άλλους και τείνουν να είναι απρόσεχτοι. Αν κάποιος κλείνει τα μάτια του, ενώ πίνει τον καφέ του, ίσως βιώνει κάποιον πόνο και ψάχνει για κάποιο είδος ανακούφισης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News