9 πράγματα που κάνουν οι άντρες και κάνουν τις γυναίκες να λιώνουν

29 Νοεμβρίου, 20165:13 ΜΜ
More videos

Μερικές φορές, τα σημερινά κορίτσια πιστεύουν, ότι οι ευγενικές και ιπποτικές κινήσεις υπάρχουν μόνο σε ταινίες και λογοτεχνικά βιβλία. Αλλά, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ακόμα πολλοί ευγενικοί ιππότες στον κόσμο.

Δείτε παρακάτω 9 αντρικές συνήθειες που κάνουν όλες τις γυναίκες να λιώνουν.

1. Άνοιγμα πόρτας

1

© David Brown Productions

Ένας άντρας που δεν βαριέται να βγει από το αυτοκίνητο και να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για την γυναίκα του είναι σίγουρα ένας πολύ περιποιητικός άντρας και με πολύ καλούς τρόπους. Είναι σημαντικό για αυτόν να ξέρει, ότι η γυναίκα του αισθάνεται ασφαλής και άνετα. Όλες οι γυναίκες εκτιμούν μια τέτοια κίνηση.

2. Αφήνει την τελευταία μπουκιά.

2

© Darren Star Productions

Όλοι ξέρουν, ότι η καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι. Οπότε, αν ένας άντρας αφήσει την τελευταία μπουκιά του φαγητού σημαίνει, ότι νοιάζεται και αγαπάει πραγματικά την γυναίκα που έχει δίπλα του.

3. Περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά σου

3

© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται να δει τις παιδικές σας φωτογραφίες, να ακούσει αστείες ιστορίες για τα αδέλφια σας και προτιμάει να περάσει χρόνο με την οικογένειά σας από το να παίξει ποδόσφαιρο, τότε μπορείτε να είστε σίγουρες, ότι είναι “Ο Ένας”.

4. Σας συστήνει σε όλους

4

© A&E Television Networks Inc.

Ένας αληθινός κύριος ξέρει, ότι αν δεν συστήσει την κοπέλα που συνοδεύει σε ένα φίλο που μπορεί να συναντήσει στον δρόμο, εκείνη θα νιώσει ανεπιθύμητη. Ένας περιποιητικός άντρας δεν αφήσει ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί ενδιαφέρεται για την γυναίκα του και θέλει να σιγουρευτεί, ότι νιώθει άνετα.

5. Σας κάνει δώρα χωρίς να υπάρχει λόγος

5

© Miramax Films

Οι σημερινοί πρίγκιπες δεν χρειάζονται κάποιο συγκεκριμένο λόγο για να κάνουν δώρο ένα μπουκέτο λουλούδια στην αγαπημένη τους. Απλά μια τυχαία μέρα, που βλέπει ένα ωραίο λουλούδι στον δρόμο προς το σπίτι και θυμάται την αγαπημένη του.

6. Σε προστατεύει πάντα

6

© 26 Films

Είναι μια μικρή κίνηση που πολλά κορίτσια δεν παρατηρούν. Ωστόσο, είναι αρκετά προφανές, ότι όταν ένας άντρας περπατάει στην εξωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, προσπαθεί να σας προστατεύσει από αναπάντεχες καταστάσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

7. Φιλί στο μέτωπο

7

© Relativity Media

Αν ένας άντρας εκφράζει τα συναισθήματά του με ένα φιλί στο μέτωπο, σημαίνει, ότι είναι πολύ δεμένος με αυτή την γυναίκα.

8. Βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό σας

8

Με αυτή την κίνηση, ο άντρας θέλει να δείξει, ότι αγαπάει πραγματικά και ενδιαφέρεται για την αγαπημένη του και δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα.

9. Σας βοηθάει πάντα να φορέσετε το παλτό σας

9

© Focus Features

Φυσικά, και μια γυναίκα μπορεί να φορέσει μόνη της το παλτό της. Ωστόσο, ένας ευγενικός άντρας θα της κρατήσει το παλτό για να το φορέσει ή θα της δώσει, όταν κάνει κρύο.

[elitedaily]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News