8 μηνών μικρούλα έχει τόσα πολλά μαλλιά που όλοι νομίζουν ότι φοράει περούκα

4 Απριλίου, 2018 8:36 ΜΜ
More videos

Αυτό το αξιολάτρευτο 8 μηνών κοpιτσάκι γεννήθηκε με τόσα πολλά μαλλιά που πολλοί νομίζουν ότι φοράει περούκα.

Η Φιλίππα Ράμπιτς, η μητέρα της μικρής, υποστηρίζει ότι όπου και αν βρεθούν όλοι γυρίζουν να κοιτάξουν τα πλούσια μαύρα μαλλιά της κόρης της.

Η 27χρονη αναφέρει ότι την σταματάνε τουλάχιστον 5 φορές στον δρόμο κάθε φορά που βγάζει βόλτα την κόρη της. Κάθε φορά που πρέπει να πείθει τους άλλους ότι τα μαλλιά δεν της κόρης της είναι φυσικά και δεν φοράει περούκα.

Η 8 μηνών Μπέλα Κόουλ έχει τόσα πολλά μαλλιά που όλοι νομίζουν ότι φοράει περούκα.

“Συνήθως οι περαστικοί νομίζουν ότι είναι κούκλα με την πρώτη ματιά. Πάντα με ρωτάνε αν φοράει περούκα ή αν τα μαλλιά της είναι ψεύτικα”, ανέφερε η 27χρονη μητέρα.

“Όπου και αν πάμε μας σταματάνε ξένοι άνθρωποι για να ρωτήσουν αν στα αλήθεια τα μαλλιά της είναι πραγματικά”, πρόσθεσε.

Η Φιλίππα αναφέρει ότι η Μπέλα είναι μικρόσωμη και αυτό κάνει τα μαλλιά της να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά.

“Είναι τόσο μικροσκοπική που πολλές φορές κάνουμε πλάκα ότι το μόνο πράγμα που μεγαλώνει πάνω της είναι τα μαλλιά της”, ανέφερε η Φιλίππα.

“Πέρα από αυτό είναι απόλυτα υγιής, οπότε κάνουμε γενετικές εξετάσεις και προσπαθούμε να βρούμε γιατί είναι τόσο μικροσκοπική.”

Η Φιλίππα και ο 33χρονος σύζυγός της λατρεύουν να λούζουν και να χτενίζουν τα μαλλιά της κόρης τους.

“Πολλές φορές, πρέπει να της δένουμε τα μαλλιά γιατί μπαίνουν μπροστά στα μάτια της και την ενοχλούν”, ανέφερε η Φιλίππα.

“Τώρα, πρέπει να την πάω για κούρεμα, γιατί τα μαλλιά της έχουν φτάσει στους ώμους, αλλά είμαι διστακτική. Θέλω να νιώσει σαν πραγματική Ραπουνζέλ όταν μεγαλώσει”, πρόσθεσε.

[dailymail]