Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
διάφορα85χρονος παντρεύεται 25χρονη. Δείτε όμως τι γίνεται την πρώτη νύχτα του γάμου!

85χρονος παντρεύεται 25χρονη. Δείτε όμως τι γίνεται την πρώτη νύχτα του γάμου!

Έχετε ποτέ συναντήσει ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας;Ή ίσως είστε τώρα σε κάποια σχέση με κάποιον μεγαλύτερο ή κάποιον πολύ μικρότερο;

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και λέμε κάντε όπως θέλετε για να είστε ευτυχισμένοι.

Διαβάστε την παρακάτω ιστορία.

Ο Rodger 85 χρονών παντρεύτηκε μια όμορφη 25χρονη, την Jenny. Αποφάσισε πως ο καινούριος αλλά μεγάλος σύζυγός της πρέπει να κοιμάται σε ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα γιατί ανησυχούσε πως αν κοιμούνταν μαζί αυτός θα το παράκανε στην άσκηση. Μετά την τελετή και τον εορτασμό, η Jenny ήταν έτοιμη να ακούσει τον χτύπο στην πόρτα της. Πράγματι, η πόρτα χτυπά και εμφανίζεται ο γαμπρός, έτοιμος για δράση.

Γίνονται ένα.

1afjna

Όλα πήγαν καλά. Ο γαμπρός φεύγει από την νύφη και αυτή ετοιμάζεται να κοιμηθεί.

Μετά από λίγο, η Jenny ακούει πάλι χτύπημα στην πόρτα και να πάλι ο Rodger έτοιμος για περισσότερη ‘δράση’. Η Jenny έμεινε έκπληκτη αλλά συμφώνησε για λίγη ακόμα… δράση.

Όλα πάλι τελειώνουν καλά, ο γαμπρός λέει μια γλυκιά καληνύχτα στην νύφη και φεύγει… αλλά… καλά το μαντέψατε. Επιστρέφει με μεγαλύτερη όρεξη σαν 25χρονος. Για άλλη μια φορά απολαμβάνει ο ένας τον άλλον.

Αλλά καθώς ετοιμάζεται να φύγει, η νύφη του λέει ‘Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη που στην ηλικία σου έχεις τόση καλή απόδοση. Έχω πάει με πολύ νεότερους που δεν μπορούσαν πάνω από μια φορά. Είσαι μεγάλος εραστής Rodger.’

Ο Rodger γυρίζει λίγο αμήχανα προς την Jenny και λέει, ‘Θέλεις να πεις ότι ήρθα ξανά;’Τα πιο σημαντικά