82χρονος βρήκε την χαμένη του βέρα σε ένα καρότο στο κήπο του.

10 Νοεμβρίου, 20163:34 ΠΜ

Μερικές φορές η τύχη μας παίζει τα πιο περίεργα παιχνίδια και η ζωή μας μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα, ακόμα και… 82 μας χρόνια.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν ηλικιωμένο Γερμανό, ο οποίος είχε χάσει πριν από τρία χρόνια τη βέρα του ενώ περιποιούνταν τον κήπο του σπιτιού του και, έχοντας ψάξει για μέρες ολόκληρες στο χώμα – όπως είναι φυσικό – δεν περίμενε να την ξαναδεί.

lost-wedding-ring-carrot-germany-1wdr

Ωστόσο η μητέρα-φύση είχε άλλα σχέδια και αποφάσισε να του επιστρέψει το σύμβολο της πολυετούς ένωσής του με την πολυαγαπημένη του γυναίκα (την οποία έχασε πρόσφατα) και μάλιστα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Τρία χρόνια μετά από την απώλεια του δαχτυλιδιού και ενώ ο άνδρας ξερίζωνε μερικά καρότα από τον κήπο του για να τα μαγειρέψει για μεσημεριανό, αντίκρισε γύρω από ένα από αυτά την βέρα του! Το λαχανικό είχε αναπτυχθεί μάλιστα μέσα από την τρύπα του δαχτυλιδιού, παρουσιάζοντας ένα αρκετά παράξενο θέαμα.

lost-wedding-ring-carrot-germany-3wdr

Όπως δήλωσε ο Γερμανός συνταξιούχος σε τοπικά μέσα, η γυναίκα του πίστευε πάντα ότι θα ξανάβρισκε το δαχτυλίδι και όπως φαίνεται τελικά δεν έπεσε έξω!

[wdr.de]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News