8 τύποι μαλλιών των αντρών που που δηλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους

19 Νοεμβρίου, 2017 1:26 ΠΜ
More videos

Το κούρεμα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης. Μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον άνθρωπο που το επέλεξε. Άλλωστε, για κάποιον λόγο το διάλεξε.

Δείτε παρακάτω 8 τύπους μαλλιών των αντρών που δηλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους.

1.Μακριά μαλλιά

Τα αγόρια με μακριά μαλλιά είναι δημιουργικά και θυμίζουν Βίκινγκς και άλλους φανταστικούς χαρακτήρες. Το μόνο πρόβλημα είναι μέχρι να συνηθίσουν το σαμπουάν.

2. Κοντά στους κροτάφους και τον αυχένα

Αυτό το κούρεμα αντιπροσωπεύει έναν πολύ αρρενωπό, αλλά και ζηλιάρη άντρα. Επίσης, αυτοί οι άντρες τείνουν να έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Φυσικά, είναι πολλοί οι άντρες που έχουν αυτό το κούρεμα, οπότε πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να τραβήξουν την προσοχή.

3. Καθόλου μαλλιά

Πολύ έξυπνοι και διορατικοί άντρες. Θαμπώνουν τις γυναίκες με το χαμόγελό τους. Συνήθως, αυτό το κούρεμα επιλέγεται από άντρες που δεν ενδιαφέρονται για τις τάσεις της μόδας. Επίσης, αυτοί οι άντρες είναι πολύ πιστοί.

4. Χωρίστρα στην μέση

Αυτό το κούρεμα επιλέγεται από επίμονους και φιλόδοξους άντρες που δεν διστάζουν να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Είναι ένα εύκολο κούρεμα που δεν τους κουράζει πολύ.

5. Κάθετε αφέλειες

Αυτό το κούρεμα επιλέγεται συνήθως από ονειροπόλους άντρες που νοσταλγούν παλιές εποχές. Αυτοί οι άντρες έχουν χιούμορ και τους αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής.

6. Μεσαίο μήκος με φράντζα στο πλάι

Αυτοί οι άντρες είναι πολύ ρομαντικοί. Για να διατηρήσουν αυτό το χτένισμα χρειάζεται αρκετός χρόνος, οπότε αυτός ο άντρας είναι ικανός να οργανώσει καλά τον χρόνο του. Αυτός ο άντρας είναι αρκετά ελκυστικός στο γυναικείο φύλο και δεν διστάζει να το εκμεταλλεύεται αυτό προς όφελος του.

7. Τύπου μοϊκάνα 

Αυτό το κούρεμα συνήθως το επιλέγουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση. Επίσης, οι περισσότεροι άντρες που το επιλέγουν έχουν και ωραίο μούσι.

8. Κοτσιδάκι

Αυτός ο άντρας έχει αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται την κριτική. Επίσης, μπορεί να ξέρει και πολεμικές τέχνες. Γενικά, έχει ενδιαφέρον χαρακτήρα.