8 σημάδια που προμηνύουν ότι ένας άντρας είναι άπιστος

30 Σεπτεμβρίου, 2015 8:52 ΠΜ
More videos

Δεν το λέμε εμείς, οι έρευνες.

Για κανέναν δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά, αυτό να είναι το μόνο σίγουρο. Όμως κάποιες έρευνες λένε ότι συγκεκριμένα στοιχεία μειώνουν τις πιθανότητες να είναι κάποιος άπιστος. Ποια είναι αυτά;

1. Βγάζετε περίπου τα ίδια χρήματα.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες στην άλλη πλευρά του ωκεανού, είναι λιγότερο πιθανό να είναι άπιστος κάποιος που βγάζει τα ίδια χρήματα με το σύντροφό του. Για την ακρίβεια, οι άντρες είναι πιο πιθανό να απατήσουν αν βγάζουν πολλά περισσότερα χρήματα από τη σύντροφό τους ή πολλά λιγότερα. Αν λοιπόν έχετε παρόμοιους μισθούς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.

2. Οι φίλοι του είναι πιστοί.

Σύμφωνα με τον Gary Newman, συγγραφέα του βιβλίου The Truth About Cheating, είναι πολύ πιο πιθανό να είναι άπιστος κάποιος ο οποίος κάνει παρέα με άλλους άπιστους. Αν έχεις διαπιστώσει ότι οι φίλοι του παραμένουν πιστοί μέσα στις σχέσεις τους, το πιο πιθανό είναι ότι θα κάνει κι εκείνος και το ίδιο.

3. Αισθάνεται ότι τον αγαπούν και ότι τον εμπιστεύονται.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι άντρες συνήθως απατούν όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι σεξουαλικά αλλά γιατί αναζητούν συναισθηματική ικανοποίηση.

4. Είναι εξωστρεφής.

Οι εξωστρεφείς άνθρωποι δεν επηρεάζονται τόσο από τους  άλλους ενώ έρευνες λένε ότι οι πιο εσωστρεφείς χαρακτήρες είναι εκείνοι που είναι πιο πιθανό να μπουν σε πειρασμό αν κάποιος τους κάνει μία πρόταση στην οποία δεν θα μπορούν να αντισταθούν. Προφανώς γιατί δεν τους συμβαίνει και συνέχεια.

5. Αυτό σου λέει το ένστικτό σου.

Ναι, ακόμα και οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Αν η φωνή μέσα σου σού λέει ότι δεν θα το έκανε, τότε μάλλον καλό είναι να την ακούσεις.

6. Ακούει heavy metal.

Και όμως, υπάρχει σχετική έρευνα που λέει ότι οι άντρες οι οποίοι αγαπούν αυτό το είδος μουσικής είναι λιγότερο πιθανό να είναι άπιστοι. Το πόσο σοβαρά θα το λάβεις αυτό υπ’ όψιν, εσύ το ξέρεις.

7. Δεν είναι μοναχοπαίδι.

Μία άλλη έρευνα έδειξε ότι αν έχει μεγαλώσει μαζί με αδέρφια, είναι λιγότερο πιθανό να είναι άπιστος. Τώρα σου φαίνεται κάπως πιο συμπαθητικό το γεγονός ότι έχεις κουνιάδα, ε;

8. Δυσκολεύεται να έρθει σε στύση.

Και η τελευταία έρευνα για αυτό το θέμα έδειξε ότι οι άντρες που έρχονται εύκολα σε στύση είναι πιο πιθανό να είναι άπιστοι επίσης. Με τίποτα να μη χαρούμε δηλαδή.

Πηγή: huffingtonpost.com