8 πράγματα που θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε πάνω στο αεροπλάνο

23 Νοεμβρίου, 2017 2:42 ΠΜ
More videos

Είτε διαλέγετε ρούχα για μια κοντινή πτήση, είτε για μια μακρινή το σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα με αυτά τα ρούχα και να μην έχετε προβλήματα εξαιτίας τους.

Δείτε παρακάτω 8 συμβουλές για τα πράγματα που δεν πρέπει να φοράτε κατά την διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών από αεροσυνοδούς και έμπειρους ταξιδιώτες.

8. Αρώματα

© depositphotos

Κατά την διάρκεια της πτήσης θα βρίσκεστε σε ένα κλειστό χώρο, οπότε για τον καλό των άλλων επιβατών δεν συνίσταται να φοράτε βαρύ άρωμα. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τα αρώματα των άλλων ενοχλητικά και μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι με αλλεργίες και άσθμα στην πτήση σας.

7. Στενά ρούχα

© depositphotos   © depositphotos

Αποφύγετε τα στενά ρούχα ειδικά αν η πτήση σας διαρκεί πάνω από 4 ώρες. Οι άνθρωποι σε πτήσης μεγάλης διάρκειας διατρέχουν τον κίνδυνο φλεβικής θρόμβωσης, που δημιουργείται κυρίως στα πόδια. Για να το αποφύγετε αυτό φορέστε ειδικές κάλτσες συμπίεσης και χαλαρά ρούχα.

6. Περίπλοκα αντικείμενα

© depositphotos   © depositphotos

Οι τουαλέτες των αεροπλάνων είναι μικροσκοπικές, οπότε αν φοράτε μια ολόσωμη φόρμα θα δυσκολευτείτε αρκετά. Τα πλέον ακατάλληλα ρούχα είναι εκείνα με τα πολλά κουμπιά και φερμουάρ.

5. Ρούχα ή κοσμήματα που περιέχουν μέταλλα

© depositphotos   © depositphotos

Τα παπούτσια με μεγάλα μεταλλικά στοιχεία και τα κοσμήματα καθυστερούν την διαδικασία του ελέγχου. Μάλιστα, ακόμα και μερικά πουλόβερ μπορεί να έχον ραμμένα μεταλλικά στοιχεία πάνω τους. Μπορεί να είναι εύκολο να βγάλετε τα παπούτσια σας αν χρειαστεί, αλλά δεν είναι το ίδιο εύκολο να βγάλετε το πουλόβερ σας.

 

4. Καλοκαιρινά ρούχα

© depositphotos   © depositphotos

Ακόμα και αν ο προορισμός σας είναι μια ζεστή χώρα μην φορέσετε καλοκαιρινά ρούχα κατά την διάρκεια της πτήσης. Οι θερμοκρασίες στο αεροπλάνο μπορεί να είναι αρκετά χαμηλές. Το να φοράτε αρκετά ρούχα είναι σημαντικό για ένα άνετο ταξίδι.

3. Φακοί επαφής

© depositphotos   © depositphotos

Σε ένα αεροπλάνο το μέσο ποσοστό υγρασίας μπορεί να φτάσει το 20%. Αυτό μπορεί να κάνει τους φακούς επαφής να στεγνώσουν και να προκαλέσουν ερεθισμό στα μάτια σας. Συνίσταται να βγάζετε τους φακούς επαφής σας σε πτήσης μεγάλης διάρκειας ειδικά όταν κοιμάστε.

2. Ψηλοτάκουνα

© depositphotos   © depositphotos

Η ασφάλεια του αεροδρομίου θα σας ζητήσει να βγάλετε τα παπούτσια σας. Τα τακούνια μπορεί να έχουν μεταλλικά στοιχεία πάνω τους και σε κανέναν δεν θα άρεσε να κάθεται ξυπόλητος στο πάτωμα του αεροδρομίου. Επίσης, τα πόδια σας μπορεί να πρηστούν κατά την διάρκεια της πτήσης, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγετε αυτά τα παπούτσια.

1.Μπλουζάκια με προσβλητικά κείμενα

© depositphotos   © depositphotos

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τους έχει απαγορευτεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο εξαιτίας του ντυσίματός τους. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί: μεγάλο ντεκολτέ, πολύ κοντό φόρεμα και μπλουζάκια με προσβλητικά κείμενα. Παρόλο που αυτές οι καταστάσεις είναι διαπραγματεύσιμες προσπαθήστε να είστε λογικοί στα ρούχα που επιλέγετε όταν ταξιδεύετε.

Μπόνους

© funnycelebritymoments

Κανείς δεν εξαιρείται από τον εξονυχιστικό έλεγχο. Εδώ φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν να περνάει από τον έλεγχο στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε μας στο facebook: