Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
λίστες8 πράγματα που όλοι μας κάνουμε στα κρυφά

8 πράγματα που όλοι μας κάνουμε στα κρυφά

Και που όταν βλέπουμε/ ακούμε ότι τα κάνει κάποιος άλλος απαντάμε “απαπα, τι έκανε!!”

Εντάξει, δεν είναι κανένα μυστικό ότι όλοι κάνουμε πράγματα για τα οποία δεν μιλάμε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

facebook-stalking-creul-intentions-gif

Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι τοίχοι στα σπίτια μας θα επικρατούσε ένας μικρός πανικός με όσα θα έβγαιναν στη φόρα. Ευτυχώς δηλαδή για όλους μας που κάτι τέτοιο μοιάζει απλά με ένα κακό σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αυτά είναι λοιπόν *κάποια* πράγματα που κάνουμε στα κρυφά.

1. Ξύνουμε τη μύτη μας, ενώ στο μυαλό μας παίζει σε λούπα η ατάκα της μαμάς: “Έχασες κάτι εκεί μέσα;”

giphy

2. Παρακολουθούμε τι κάνουν οι πρώην μας στο facebook/ twitter/ instagram πάντα με προσοχή μην πατήσουμε τυχαία κανένα like!

giphy

3. Εκεί που καθόμαστε και βλέπουμε τηλεόραση, βάζουμε τα κλάματα και σπαράζουμε με το μαξιλάρι αγκαλιά, γιατί κανείς δεν μας αγαπάει, γιατί δεν έχει ακόμα εκπτώσεις, γιατί ενώ έχει δει το μήνυμα δεν έχει απαντήσει ΑΚΟΜΑ, γιατί.. γιατί.. (pms το λένε, but still).

tumblr_mby6r1xzbn1rossxb

4. Κάνουμε ολόκληρους διαλόγους μπροστά στον καθρέφτη, γελάμε με τα αστεία μας και φυσικά ΠΑΝΤΑ μα πάντα ο άνθρωπος στον οποίο απευθυνόμαστε συμφωνεί μαζί μας.

giphy

5. Ακούμε μουσική με ακουστικά, αλλά ξαφνικά ακούγονται φωνές από το δίπλα γραφείο, ή συζητάνε έντονα αυτοί που κάθονται απέναντί σου στο μετρό. Χαμηλώνεις την ένταση για να ακούσεις τι λένε, ενώ έχεις ύφος “ΤΙΚΟΜΜΑΤΙΑΚΟΥΩΤΩΡΑΘΕΕΜΟΥ”

tumblr_inline_nagky1j2791ro2d43

6. Τσεκάρουμε στην επιλογή “view as” που έχει στο facebook το όνομα αυτού που μας αρέσει για να ξέρουμε πως φαίνεται το προφίλ μας σε αυτόν.

g4ZNm

7. Τρώμε όλο το πακέτο με τα μπισκότα. ΟΛΟ. Και δεν μας νοιάζει. Φυσικά όταν μας ρωτάνε που πήγαν τα μπισκότα απαντάμε ξεδιάντροπα. “Δεν ξέρω, και εγώ ένα πρόλαβα να φάω”.

giphy

8. Ακυρώνουμε τα σχέδια που είχαμε για το βράδυ, γιατί μας έτυχε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, ενώ στην πραγματικότητα κουκουλωνόμαστε με το πάπλωμα στον καναπέ, τρώγοντας (τα μπισκότα από πριν) και βλέποντας ταινίες και σειρές.

giphyΤα πιο σημαντικά