8 μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να νιώσετε για τα καλά Χριστούγεννα

17 Δεκεμβρίου, 201711:40 ΠΜ
More videos

Σε αυτά τα μαγαζιά τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα. Στολισμένα έως και στην παραμικρή λεπτομέρεια, εδώ οι γιορτές έχουν ήδη ξεκινήσει! Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις επάλξεις!

Noel

Το καφε-μπαρ-εστιατόριο που εξ ονόματος έχει αφιερωθεί ψυχή και σώμα, από την κούπα του καφέ έως την πόρτα στα Χριστούγεννα (Noel σημαίνει Χριστούγεννα), δεν θα μπορούσε να μην εντυπωσιάζει κάθε χρόνο με την διακόσμησή του.

Το βρίσκεις εδώ

Chilai Wine Bar Restaurant

H ιστορία του τσιγκούνη Σκρουτζ, η υπέροχη “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Καρόλου Ντίκενς, ζωντανεύει μαγικά στη διακόσμηση του Chilai, πηγαίνοντας το γιορτινό ντεκόρ σε άλλο επίπεδο. Στην Θεσσαλονίκη, στο νέο σημείο συνάντησης όλων, την οδό Αγίου Μηνά.

To βρίσκεις εδώ

Aχίλλειον

Με θέα τον Θερμαϊκό, το Αχίλλειον στη Θεσσαλονίκη έχει καλύψει το ταβάνι του με μια εντυπωσιακή τεράστια διακόσμηση, ενώ τα παράθυρά του είναι γεμάτα γιρλάντες και στολίδια, όσο θαυμάζεις τη θάλασσα από τις πολυθρόνες του.

Το βρίσκεις εδώ

Fairytale

Εδώ ζουν ούτως ή άλλως όλη τη χρονιά, τα παραμύθια. Γλυκά, ροφήματα και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα καλύτερά της!

Tο βρίσκεις εδώ

Little Kook

Για αυτό το μαγαζί κάθε σεζόν είναι μια πρόκληση! Πάντα μπροστά, πάντα ονειρικό, πάντα διαφορετικό. Το Little Kook δεν θα μπορούσε να μην το… παρακάνει στη διακόσμηση!

Tο βρίσκεις εδώ

Sugar Angel

Στη συμπρωτεύουσα, παρέα με τα καλύτερα κέικ και γλυκίσματα, το Sugar Angel έχει επιμελημένη θεματική βιτρίνα κάθε μήνα, ανάλογα την εποχή. Απολαύστε τα ροφήματά σας μαζί με ένα κομμάτι κέικ καρότου και θα μας θυμηθείτε!

Το βρίσκεις εδώ

Διατηρητέον

Άλλο ένα θεματικό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που στολίζεται όλο το χρόνο, ανάλογα την εποχή. Αφήνοντας πίσω του τη σεζόν Χαβάη, σειρά έχει και πάλι το ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έγινε φόντο σε εκατοντάδες φωτογραφίες θαμώνων.

Το βρίσκεις εδώ

Gr.Eat

Λατρεύει την περίοδο των Χριστουγέννων και αυτό φαίνεται με το που στρίψεις από τον δρόμο και το δεις. Μεγάλα μολυβένια στρατιωτάκια, φώτα και στολίδια από την είσοδο μέχρι τέρμα πίσω, γκι και μπάλες, δώρα και λαμπάκια κάνουν το κλίμα μοναδικό!

Το βρίσκεις εδώ

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News