8 λάθη που καταστρέφουν το μέγεθος του μπούστου σας

18 Ιουλίου, 2017 5:24 ΠΜ
More videos

Η περιοχή του ντεκολτέ είναι πολύ ιδιαίτερη. Ενώ οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουν το σώμα και το πρόσωπό τους, συχνά ξεχνάνε αυτό το μέρος του σώματος και δεν του δίνουν αρκετή προσοχή.

Παρακάτω θα δείτε τα 8 πιο συχνά λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες και έχουν επιπτώσεις στο στήθος τους.

Λάθος μέγεθος σουτιέν

© depositphotos.com

Παραδόξως, μόνο το 25% των γυναικών φορούν σουτιέν στο σωστό μέγεθος. Άλλες γυναίκες επιλέγουν μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη. Και οι δύο αυτές επιλογές είναι λανθασμένες: το στήθος χάνει το σχήμα του χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη και τα σφιχτά εσώρουχα σφίγγουν τα αιμοφόρα αγγεία.

Αφαίρεση τριχών με το τσιμπιδάκι

© depositphotos   © depositphotos

Το λεπτό δέρμα του στήθους είναι πολύ ευαίσθητο στην αφαίρεση των τριχών. Είναι καλύτερα να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες με πιο κατάλληλους τρόπους.

Πιάσιμο στήθους

© depositphotos   © depositphotos

Μπορεί να μην ακούγεται επιβλαβές, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να συγκριθεί με εκείνο που έχει ένα σφιχτό σουτιέν.

Σκουλαρίκια

© depositphotos

Κάθε τρύπημα είναι δυνητικά επικίνδυνο εξαιτίας του κινδύνου φλεγμονής. Η τρύπα για σκουλαρίκια στους μαστούς είναι ακόμη πιο επικίνδυνη, διότι οι λεμφαδένες βρίσκονται πολύ κοντά. Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι πως θα είναι αδύνατο να φορέσετε εσώρουχα με δαντελωτά νήματα.

Τζόκινγκ χωρίς αθλητικό σουτιέν

© depositphotos

Η βαρύτητα υπάρχει και αυτό είναι δεδομένο. Το τζόκινγκ και γενικότερα η γυμναστική χωρίς ένα ειδικό αθλητικό σουτιέν, μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση των μαστών.

Κοιμάστε μπρούμυτα

© depositphotos   © depositphotos   © depositphotos

Τα στήθη δεν θα γίνουν μικρότερα, αλλά το σχήμα τους μπορεί να αλλάξει με το χρόνο. Αν θέλετε να κοιμηθείτε μπρούμυτα με αβλαβές τρόπο για το στήθος σας, βάλτε μια κουβέρτα ή ένα μαξιλάρι από κάτω.

Δεν χρησιμοποιείτε κρέμες

© depositphotos

Το δέρμα της περιοχής αυτής πρέπει να είναι ενυδατωμένο και προστατευμένο από τον ήλιο. Θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι πολύ ευαίσθητο.

Πλαστική χειρουργική

© depositphotos

Ορισμένες γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες από το μέγεθος του ενός από τους δύο μαστούς. Η διαφορά μεταξύ του μεγέθους και του σχήματος των γαλακτικών αδένων είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά σημαντικό ώστε να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση.