8 χρήσιμα κόλπα των κινητών που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη

Δεκ 19, 2017 2:55 ΠΜ
More videos

Τα κινητά είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας και της ζωής μας, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικές άγνωστες δυνατότητες τους.

Δείτε παρακάτω 8 χρήσιμες συμβουλές για τα κινητά που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη και θα μπορέσετε να εκπλήξετε τους φίλους σας.

8. Για να δείτε την υπέρυθρη ακτινοβολία

© depositphotos

Μπορείτε με ευκολία να ελέγξετε πόσο καλό είναι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης με  την βοήθεια του κινητού σας. Ανοίξτε την κάμερα του κινητού σας, πάρτε το τηλεκοντρόλ, στρέψτε το προς την κάμερα και πατήστε οποιοδήποτε κουμπί. Αν οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ λειτουργούν καλά θα δείτε ένα κόκκινο φως στην οθόνη του κινητού.

7. Για να φωτογραφήσετε μια πόλη από το αυτοκίνητο

© depositphotos

Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε μια πόλη μπορείτε να βγάλετε μια πανοραμική φωτογραφία της πόλης από το αυτοκίνητό σας και να την δείτε μετά.

6. Για να δημιουργήσετε τον δίδυμο αδερφό σας

© depositphotos

Επιλέξτε την επιλογή του πανοράματος στην κάμερα του κινητού και δώστε το σε έναν φίλο σας. Όταν ο φίλος σας αρχίσει να κινείται, τρέξτε στην άλλη μεριά του πανοράματος (θα πρέπει να τρέξετε πιο γρήγορα από την κάμερα). Έτσι, θα υπάρχουν 2 άνθρωποι σε μια φωτογραφία.

5. Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή των επισκεπτών

© depositphotos

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν δανείζετε το κινητό σας σε κάποιον άλλον για μερικά λεπτά. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για Android 5.0 και πιο καινούργια κινητά. Πηγαίντε στις γρήγορες ρυθμίσεις, πατήστε πάνω στο άβατάρ σας και επιλέξτε “Προσθέστε επισκέπτη.”

4. Για να μετατρέψετε το κινητό σας σε γυαλιά

© unsplash

Ανοίξτε την κάμερα του κινητού σας και βάλτε το κοντά σε κάποιο κείμενο. Θα δείτε μια μεγεθυμένη εικόνα. Αυτό το κόλπο είναι πολύ χρήσιμο, όταν βλέπετε έναν αγώνα. Θα μπορείτε να δείτε τα πάντα από τις περισσότερες σειρές.

3. Για να ενεργοποιήσετε το αυτόματο ξεκλείδωμα, όταν είστε σπίτι

Αν έχετε κινητό Android 5.0 και πιο καινούργιο, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, στην επιλογή “Έξυπνο κλείδωμα” και προσθέστε “ασφαλείς περιοχές” στις οποίες το κινητό σας θα ξεκλειδώνει αυτόματα.

2. Για να μειώσετε την ακτινοβολία μπλε φωτός του κινητού

Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας, οι οποίες μειώνουν την ακτινοβολία μπλε φωτός, όταν σας ενοχλεί (Βρείτε τις εδώ).

1.Για να φτιάξετε έναν υπεριώδη φακό

© depositphotos

Βάψτε μερικά κομμάτια σελοτέιπ με μπλε και μωβ μαρκαδόρους και κολλήστε τα το ένα ένα πάνω από το άλλο στον φακό του κινητού. Το τελευταίο σελοτέιπ πρέπει να είναι βαμμένο μωβ. Στην συνέχεια, ανοίξτε την κάμερα του κινητού σας και θα δείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε μας στο facebook: