8 απλοί λόγοι που οι άντρες αποφεύγουν τις ιδανικές γυναίκες

22 Ιουνίου, 2017 2:58 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας άνθρωπος είναι μόνος του. Έχετε παρατηρήσει, όμως, ότι πολλές όμορφες και έξυπνες γυναίκες μένουν σε “κατάσταση αναμονής”; Κάποιες από αυτές περνούν πολλά χρόνια προσπαθώντας να βρουν τον τέλειο σύντροφο, αλλά μάταια.

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι οι γυναίκες αυτές δε θα αντιμετώπιζαν ποτέ τέτοιο πρόβλημα, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Δείτε παρακάτω 8 λόγους που οι ιδανικές γυναίκες μένουν μόνες τους.

Είναι αυτάρκεις

Παρατηρήστε τις σύγχρονες γυναίκες. Είναι δυνατές, έχουν αυτοπεποίθηση και δεν χρειάζονται “προστασία” από κανέναν άντρα. Μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στο The Question περιγράφει τέλεια τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες επιλέγουν τους συντρόφους τους.

“Η φίλη μου είναι 25 ετών. Είναι πολύ καλό κορίτσι, έξυπνη, μορφωμένη και με καλή δουλειά. Της αρέσει να περνάει χρόνο με τους φίλους της σε μπαράκια και συναυλίες. Έχει μεγάλη απήχηση στους άντρες, αλλά εξακολουθεί να είναι ελεύθερη. Γιατί; Επειδή ξέρει ακριβώς ποια είναι και ποιος θέλει να είναι δίπλα της. Γι’ αυτό ακριβώς οι περισσότεροι άντρες απορρίπτονται είτε με την πρώτη ματιά, είτε μετά το πρώτο ραντεβού.”

© Claudie Ossard Productions

Δεν έχουν την πολυτέλεια να σπαταλήσουν χρόνο

Οι έξυπνες γυναίκες παίρνουν αποφάσεις πολύ γρήγορα: αν ένας άντρας δεν ανταποκρίνεται στα κριτήριά τους για να τον παντρευτούν, φεύγουν. Μια σχέση πρέπει να έχει έναν προορισμό και αν δεν πάει πουθενά, είναι απλά χάσιμο χρόνου. Γι’ αυτό κάποιες γυναίκες στα 30 τους έχουν παντρευτεί, αποκτήσει παιδιά και χωρίσει, ενώ κάποιες άλλες δυσκολεύονται να πουν ναι σε ένα πρώτο ραντεβού.

Υποφέρουν από τα δικά τους τεχνητά συμπλέγματα

Δυστυχώς, τα συμπλέγματα που δημιουργούμε μόνες μας είναι πολύ συνηθισμένα. Μια γυναίκα με καμπύλες μπορεί να φορέσει με ευκολία ένα τιγρέ κολάν και να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της, ενώ μια ψηλή κοπέλα με ωραία πόδια μπορεί να μην σκέφτεται καν να φορέσει μια μίνι φούστα. Γιατί; Όλα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση, οπότε οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους.

© Space Rocket Nation

Μήπως δεν τους ταιριάζει ο ρόλος της συζύγου;

“Προσωπικά, θέλω μια γυναίκα που μπορεί να φροντίσει εμένα και το σπίτι. Δε θέλω κάποια που θα αναζητά την προσοχή κάθε φορά που βγαίνουμε έξω”, απάντησε ένας άντρας σε ερώτηση του διαδικτύου. Πολλοί άντρες συμφωνούν μαζί του.

Είναι πολύ επικεντρωμένες στο να είναι ελεύθερες.

Αν μια γυναίκα δείξει στο πρώτο ραντεβού το νυφικό που θέλει να φορέσει ή αρχίζει να κάνει σχέδια για γάμο και παιδιά, μάλλον δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού. Αυτές οι γυναίκες προσπαθούν πολύ και το μόνο που καταφέρνουν, είναι να δείχνουν απελπισμένες. Είναι πολύ επικεντρωμένες στο γάμο, αλλά στην πραγματικότητα είναι επικεντρωμένες στη μοναχικότητά τους. Είναι πολύ εμφανές και διώχνει μακριά τους άντρες.

Η ομορφιά τους προσελκύει τους λάθος άντρες.

Οι όμορφες γυναίκες συχνά είναι μόνες τους. Η ομορφιά τους προσελκύει κατά κύριο λόγο ενοχλητικούς άντρες, ενώ οι μετριόφρονες φοβούνται να τις πλησιάσουν. Διαβάστε μια χαρακτηριστική ιστορία:

“Έξι χρόνια μετά την αποφοίτησή μου, με σύστησαν σε έναν παντρεμένο άντρα. Γίναμε φίλοι, αλλά πάντα ένιωθα ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μας. Μια μέρα μου εξομολογήθηκε ότι σπουδάζαμε στο ίδιο πανεπιστήμιο και ότι εκείνη την περίοδο του άρεσα. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν είχε κάνει κάποια κίνηση, μου είπε: “Φαινόσουν τόσο απρόσιτη. Ήσουν η πιο ωραία κοπέλα σε όλο το πανεπιστήμιο. Ήξερα ότι είχες απορρίψει τους πιο δημοφιλείς άντρες της σχολής, οπότε πώς μπορούσα να τους ανταγωνιστώ;  Πίστευα ότι ποτέ δε θα μου έδινες σημασία.”

© Warner Bros

Φόβος.

Αγνοώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, οι γυναίκες μπορεί να χάσουν τον κατάλληλο άντρα. Οι γυναίκες πιστεύουν ότι θα καταλάβουν τον άντρα της ζωής τους τη στιγμή που θα τον δουν, αλλά τα πράγματα δε λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Οι σχέσεις βασίζονται στη μέθοδο της δοκιμής και του λάθους και οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται αυτή τη μέθοδο.

Άλλη μια χαρακτηριστική ιστορία:

“Η πρώην του άντρα μου ήταν η “κυρία τέλεια”. Ήταν όμορφη, έξυπνη και η όρεξή της για ζωή πάντα ενέπνεε τους άλλους. Τον άκουσα να λέει ότι δεν ήταν μια απλή περιπέτεια και ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Με έτρωγε η περιέργεια και βασάνιζα τον εαυτό μου με μια ερώτηση “Τι βλέπει σε μένα;”

“Ακριβώς πριν από το γάμο μας αποφάσισα να τον ρωτήσω. “Ήταν περίπλοκο, γιατί ήταν τόσο τέλεια. Πάρε εμάς για παράδειγμα. Ξυπνάμε νωρίς το πρωί, αλλά αν θέλουμε, μπορούμε να μείνουμε στο κρεβάτι μέχρι το μεσημέρι ή να αφήσουμε τα βρώμικα πιάτα δίπλα στο κρεβάτι μας. Ξέρουμε ότι δε θα συμβεί τίποτα τρομερό, αν το κάνουμε. Εκείνη ήταν τρελαμένη με το να τα κάνει όλα τέλεια. Ξέρεις, το σύνδρομο της τελειομανίας. Οπότε, είπα “όχι ευχαριστώ. Δε θα πάρω!”