7η μέρα στο μαιευτήριο: Η σύντροφος του Ζαμπίδη δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο μία εβδομάδα μετά τη γέννα

23 Μαΐου, 2022 2:54 ΜΜ
More videos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς το βράδυ της περασμένης Κυριακής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του έφερε στον κόσμο δύο κοριτσάκια.

Ο γνωστός αθλητής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!», όπου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που η σύντροφός του και τα δίδυμα παραμένουν στο μαιευτήριο.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Τι αποκάλυψε για τα ονόματα των διδύμων;

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε στην κάμερα: «Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος. Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ».

«Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι» πρόσθεσε.

Τέλος, σχετικά με τα ονόματα των παιδιών, ο ίδιος δήλωσε πως: «: «ακόμα είναι υπό έρευνα και υπό συζήτηση», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

Δείτε το βίντεο: