75χρονος ψέκασε με αυτοσχέδια αντλία τα κόπρανά του στο σπίτι παλιού του φίλου

1 Ιουνίου, 2018 12:53 ΠΜ
More videos

Πολλά απροσδόκητα πράγματα, όπως διαφημιστικά φυλλάδια από πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου μέχρι λογαριασμούς που φοβόμαστε να ανοίξουμε, μπορούμε να βρούμε σε ένα γραμματοκιβώτιο.

Επίσης, μερικοί μπορεί να βρουν κανέναν σημείωμα από κάποιον δυσαρεστημένο ή τσαντισμένο γείτονα που έχει κουραστεί να ακούει Ρέμο στις 3 το ξημέρωμα. Φυσικά, οι περισσότερες από αυτές τις καταστάσεις μπορούν να επιλυθούν πολύ εύκολα.

Βέβαια, αυτό που έκανε ένας συνταξιούχος για να εκδικηθεί έναν πρώην φίλο του δεν εντάσσεται σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο

Ένας συνταξιούχος χρησιμοποίησε μια σπιτική αντλία για να ψεκάσει τα κόπρανά του στο γραμματοκιβώτιο ενός πρώην φίλου του.

SWNS

O 75χρονος Τζέφρι Χόλροϊντ-Ντόβετον αποθήκευε τα κόπρανα του για 2 μήνες. Στην συνέχεια, οδήγησε 321 χιλιόμετρα για να πάει να τα πετάξει στην πόρτα του Ντόναλντ Γουίκ.

SWNS

Ο 75χρονος πίστευε ότι ο Γουίκς ήταν υπεύθυνος για την διάλυση του γάμου του και κατά συνέπεια και της ζωής του.

Έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απονείμει δικαιοσύνη.

SWNS

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον 75χρονο να χρησιμοποιεί το άνοιγμα του γραμματοκιβωτίου για να ψεκάσει με τα κόπρανά του το εσωτερικό του σπιτιού του Γουίκς.

SWNS

Ο κύριος Γουίκς χαρακτήρισε το περιστατικό “αηδιαστικό” και “ποταπό.”

[unilad]

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: