Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
διεθνή75χρονος αγρότης πήγε τη σύζυγό στο χωράφι στην 50η επέτειο γάμου τους...

75χρονος αγρότης πήγε τη σύζυγό στο χωράφι στην 50η επέτειο γάμου τους – Τότε της λέει «άνοιξε τα μάτια σου»

Μία πολύ συγκινητική κίνηση έκανε ένας αγρότης, για χάρη της γυναίκας του, φυτεύοντας πολλά από τα αγαπημένα της λουλούδια.

Το να λάβει μία γυναίκα λουλούδια, από αυτόν που αγαπάει είναι μία πολύ γλυκιά και όμορφη κίνηση. Ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να ομορφύνει ακόμη και μία άσχημη μέρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι, αγοράζουν λουλούδια για την σύντροφο τους σε ειδικές περιστάσεις (γενέθλια, επέτειος, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κλπ.).

ezgif 4 8619a23b45 scaled

Ο αγρότης φύτεψε ηλιοτρόπια για την επέτειό τους

Ένας αγρότης λοιπόν, ονόματι Lee Wilson, από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών για να γιορτάσει με την σύζυγο του τα 50 χρόνια γάμου τους, της επεφύλασσε την πιο όμορφη έκπληξη. Φύτεψε 80 στρέμματα καλλιέργειας, με περίπου 1,2 εκατομμύρια ηλιοτρόπια που είναι το αγαπημένο λουλούδι της συζύγου του Renee. Η διαδικασία αυτή, πήρε περίπου τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί και ο Lee είχε την βοήθεια του γιου του.

1623 2500x1875 1

Όταν έφτασε η ημέρα της επετείου τους, ο Lee Wilson, πήγε την Renee στο χωράφι για να δει την έκπληξη που της ετοίμαζε τόσο καιρό. Η ίδια όπως δήλωσε, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της.

ezgif 4 58a9bd2f9d scaled

«Με έκανε να νιώσω πολύ ξεχωριστή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο επετείου από ένα χωράφι με ηλιοτρόπια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα πιο σημαντικά