74χρονος υποστηρίζει πως έχει κάνει εκατοντάδες παιδιά με εξωγήινες γυναίκες

19 Δεκεμβρίου, 2017 7:33 ΜΜ
More videos

Ο 74χρονος Ντέιβιντ Χάγκινς από το Νιου Τζέρσεϊ βρέθηκε στην αγκαλιά μιας γυναίκας πριν από μερικούς μήνες, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι από μια κοινότητα εξωγήινων που τον επισκέπτονται από τότε που ήταν 8 ετών.

Ο διαζευγμένος άντρας περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες τις επαφές του με εξωγήινες γυναίκες στο ντοκιμαντέρ Love and Saucers. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει πολλά παιδιά με αυτές τις εξωγήινες γυναίκες με τα οποία δεν έχει καμία επαφή.

“Είναι αφοπλιστικό το πόσο φυσιολογικός και προσγειωμένος φαίνεται”, δήλωσε το σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Μπραντ Άμπραχαμς. “Είναι πολύ περίεργο να ακούς τέτοια λόγια να βγαίνουν από το στόμα ενός φυσιολογικού και νηφάλιου ανθρώπους. Λόγω της αφοπλιστικότητάς του δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να τον ακούσεις με προσοχή”, πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Ο 74χρονος άντρας έχει ζωγραφίσει πάνω από 100 πίνακες στους οποίους απεικονίζει τις εμπειρίες του με εξωγήινα πλάσματα. Στους πίνακες συμπεριλαμβάνεται και μια γυναίκα με το όνομα Κρεσέντ με την οποία ισχυρίζεται ότι έχει κάνει πολλά παιδιά.

Ο Χάγκινς κατάγεται από μια μικρή πόλη της Τζόρτζια και υποστηρίζει ότι έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 17 ετών από μια εξωγήινη γυναίκα.

Υποστηρίζει ότι οι επαφές του με αυτά τα εξωγήινα πλάσματα περιελάμβαναν και επισκέψεις στον δικό τους χώρο που ο ίδιος ονομάζει “εκεί.”

Ο άντρας ισχυρίζεται ότι τα πλάσματα που έχει συναντήσει και ζωγραφίσει παίρνουν διάφορες μορφές, όπως μορφές εντόμων.

O άντρας υποστηρίζει ότι η σχέση του με την εξωγήινη ήταν πολύ φιλική και περίεργη. Ο ίδιος την χαρακτηρίζει ως μια πολύ αντισυμβατική σχέση.

Ο Χάγκις αναφέρει ότι κάποια από αυτά τα πλάσματα ήταν πολύ μικρά.

Δείχνει τους πίνακες που ζωγράφιζε και συνεχίζει να ζωγραφίζει στο ντοκιμαντέρ. Ο γιος του υποστηρίζει ότι τα έργα του πατέρα του ήταν ένα αποδεκτό μέρος της παιδικής του ηλικίας.

Ο Χάγκινς αναφέρει ότι χιλιάδες άνθρωποι είχαν παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές τους ειδικά στην παιδική τους ηλικία.

Εκτός από τους πίνακες ζωγραφικής του, ο Χάγκινς εργάζεται σε ένα εστιατόριο φαστ φουντ στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Μάικλ (αριστερά) αναφέρει ότι δεν αμφισβήτησε ποτέ τις εμπειρίες του πατέρα του, ενώ το αφεντικό του (δεξιά) υποστηρίζει ότι πιστεύει πως ο υπάλληλός του, του λέει την αλήθεια.

Ο Ντέιβιντ ανάμεσα στους πίνακες εξωγήινων που ζωγραφίζει.

Υποστηρίζει ότι σε μια από τις επισκέψεις του, του έδειξαν ένα δωμάτιο γεμάτο μωρά που ήταν δικά του.

Ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι οι πίνακες ζωγραφικής ήταν εκείνοι που του κίνησαν το ενδιαφέρον για να κάνει το ντοκιμαντέρ. “Είναι τόσο κινηματογραφικοί. Ο κάθε πίνακας εξιστορεί την δική του ιστορία. Αυτό είναι ένα πραγματικό δώρο για κάθε σκηνοθέτη”, ανέφερε ο ίδιος.

Ο Χάγκινς υποστηρίζει ότι η τελευταία του επαφή με εξωγήινη ήταν πριν από 5 ή 6 μήνες, όταν μια εξωγήινη τον κράτησε στα χέρια της πριν ξυπνήσει στο κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, οι αντιδράσεις για το ντοκιμαντέρ μέχρι τώρα ήταν θετικές και ο ίδιος είναι ανοιχτός για κάθε διάλογο.

[dailymail]