72χρονος άντρας ανατράφηκε από λύκους και θέλει να γυρίσει πίσω στα βουνά

7 Απριλίου, 2018 9:09 ΜΜ
More videos

Ένας άντρας που ανατράφηκε από λύκους για 12 χρόνια υποστηρίζει ότι η ζωή του στην κοινωνία των ανθρώπων είναι αποτυχία και θέλει να γυρίσει πίσω στο ζωικό βασίλειο και να ζήσει με τα ζώα.

Ο Μάρκος Ροντρίγκεζ Παντόγια υιοθετήθηκε από μια αγέλη λύκων, όταν τον εγκατέλειψαν στην οροσειρά Σιέρρα Μορένα της Ισπανίας σε ηλικία 7 ετών.

Βρέθηκε σε ηλικία 19 ετών να τρέχει ημίγuμνος και ξυπόλυτος. Ο μόνος τρόπος που μπορούσε να επικοινωνήσει ήταν με ήχους.

“Τύλιγα τα πόδια μου μόνο όταν πονούσα εξαιτίας του χιονιού. Είχε τόσο μεγάλους κάλους στα πόδια μου που το να κλωτσάω έναν βράχο ήταν σαν να κλωτσάω μια μπάλα”, ανέφερε ο Ροντρίγκεζ στην El Pais.

Ο 72χρονος πλέον Ροντρίγκεζ ζει σε ένα μικρό και κρύο σπίτι στην Γαλικία, επιβιώνοντας με μια πενιχρή σύνταξη.

Ο Παντόγια υποστηρίζει ότι από τότε που τον πήραν από την σπηλιά που θεωρούσε σπίτι του η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει από αυτό.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον έχει εξαπατηθεί και κακοποιηθεί από αφεντικά στους τομείς της φιλοξενίας και των κατασκευών που τον εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Παντόγια το 1970, καθώς προσπαθούσε να προσαρμοστεί στην κοινωνική ζωή πηγαίνοντας σε μπαρ.

Ο Παντόγια είναι γνωστός ως ο “Μόγλης της Ισπανίας” και υποστηρίζει ότι οι πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του ήταν όταν ζούσε στην σπηλιά μαζί με νυχτερίδες, φίδια και ένα ελάφι. Μπορεί να μιμηθεί τους ήχους όλων αυτών των ζώων.

Ο ηλικιωμένος άντρας που τον εκπαίδευε για να τον αντικαταστήσει του έμαθε πως να ανάβει φωτιά, αλλά ή πέθανε ξαφνικά ή έφυγε και έτσι ο μικρός έμεινες τελείως μόνος του.

Κατάφερε να επιβιώσει παρατηρώντας ποια μούρα και ρίζες λαχανικών έτρωγαν τα ζώα και αργότερα τον τάισε μια λύκαινα που τον υιοθέτησε.

“Αφού τάιζε τα μικρά της μου πέταγε ένα κομμάτι κρέας. Δεν ήθελα να το ακουμπήσω γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτίθονταν, αλλά έσπρωχνε το κρέας με την μύτη της προς την μεριά μου”, ανέφερε ο Παντόγια.

“Το πήρα, το έφαγα και νόμιζα ότι θα με δάγκωνε, αλλά έβγαλε την γλώσσα της και με έγλειψε. Μετά από αυτό ήμουν μέλος της οικογένειας”, πρόσθεσε.

Ο Παντόγια υποστηρίζει ότι είχε και ένα φίδι που ακολουθούσε παντού επειδή το τάιζε γάλα κατσίκας.

Η επιστροφή στον πολιτισμό ήταν το πιο δύσκολο και τρομακτικό κομμάτι της ζωής του. Πρώτα πήγε σε ένα ορφανοτροφείο όπου οι μοναχές του έμαθαν να περπατάει ίσια και να τρώει σε τραπέζι.

Η πρώτη επίσκεψη σε κουρείο και η επαφή του με το ξυράφι ήταν από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής του.

Ο θόρυβος από τα αυτοκίνητα στους δρόμους ήταν το πιο δύσκολο σημείο. Στην αρχή, φοβόταν να διασχίσει έναν δρόμο.

Ο Παντόγια προσπάθησε να γυρίσει στα βουνά, αλλά οι λύκοι δεν τον δέχτηκαν γιατί έλειπε πολύ καιρό.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: