70χρονη ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος και περιμένει κοpιτσάκι

21 Μαΐου, 2018 8:56 ΜΜ
More videos

Mια 70χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι 6 μηνών έγκυος στο όγδοο παιδί της. Αν ισχύει αυτό, τότε θα γίνει η μεγαλύτερη γυναίκα στον κόσμο που θα γεννήσει παιδί.

Η Μαρία Ντε Λα Λουζ έδειξε στους δημοσιογράφους υπερηχογραφήματα, τα οποία σύμφωνα με την ίδια επιβεβαιώνουν ότι είναι 6 μηνών έγκυος και περιμένει κοpιτσάκι.

“Μου είπαν ότι είναι κοpίτσι. Κοιτάξτε, μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της”, ανέφερε η 70χρονη γυναίκα από το Μεξικό.

Η 70χρονη δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το αν έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση ή όχι. Σύμφωνα με την ίδια, υποψιάστηκε ότι μπορεί να είναι έγκυος πριν από 3 μήνες.

“Πονάνε τα πόδια μου, ζαλίζομαι και έχω τάση για εμετούς. Έχω κάνει περίπου 10 υπερηχογραφήματα σε ιδιωτικές κλινικές, αλλά και σε δημόσια νοσοκομεία. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν”, ανέφερε η 70χρονη.

Αν γεννηθεί το μωρό, η Ντε Λα Λουζ θα γίνει η γηραιότερη μητέρα στον κόσμο, ξεπερνώντας κατά 4 χρόνια την κάτοχο του προηγούμενου ρεκόρ Μαρία Ντελ Κάρμεν Μπουσάδα Ντε Λάρα.

Η Μαρία Ντελ Κάρμεν Μπουσάδα Ντε Λάρα ήταν 66 ετών όταν γέννησε 2 αγόρια το 2006.

Ένα από τα υπερηχογραφήματα της Μαρία Ντε Λα Λουζ.

Η 70χρονη υποστηρίζει ότι κάποια από τα παιδιά της δεν είναι ευχαριστημένα με την εγκυμοσύνη της και της είπαν ότι είναι πολύ μεγάλη για “τέτοια πράγματα.”

Η Μαρία Ντελ Κάρμεν Μπουσάδα Ντε Λάρα παραδέχτηκε ότι απέκτησε τα 2 αγόρια της σε ηλικία 66 ετών με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης.