7 συγγενικές σχέσεις πολύ διάσημων ανθρώπων που μας ξαφνιάζουν

14 Μαΐου, 2017 5:42 ΜΜ
More videos

Αποδεικνύεται πως μερικοί διάσημοι είναι συγγενείς με επίσης πασίγνωστους ανθρώπους, χωρίς όμως να το γνωρίζουν. Μπορεί να μην έχουν στενές επαφές ή πολλά κοινά, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Υπάρχουν σχέσεις που τους συνδέουν και οι ρίζες τους χάνονται στα βάθη των προηγούμενων ετών ή ακόμη και αιώνων.

Παρακάτω θα μάθετε για 7 σχέσεις διάσημων ανθρώπων, χωρίς να έχει σημασία αν είναι κοντινοί ή μακρινοί συγγενείς.

Νίκολας Κέιτζ και Σοφία Κόπολα

© rexfeatures   © rexfeatures

Το πραγματικό όνομα του Νίκολας Κέιτζ είναι Νίκολας Κιμ Κόπολα. Υπάρχουν περίπου 10 συγγενείς του ηθοποιού που έχουν σχέση με το Χόλιγουντ και όλοι σχετίζονται με τη δημιουργικότητα και την κινηματογραφία. Μια συγγενής του Νίκολας, είναι η Σοφία Κόπολα, η σκηνοθέτης των ταινιών “Χαμένοι στη μετάφραση” και “Μαρία Αντουανέτα”. Η Σοφία και ο Νίκολας, είναι ξαδέρφια.

Γκάι Ρίτσι και Κέιτ Μίντλετον

© rexfeatures   © rexfeatures

Ο διάσημος σκηνοθέτης και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, είναι συγγενείς. Γνωρίζουν τη συγγενική τους σχέση, αν και είναι μακρινή. Ο Γκάι ήταν παρόν στο γάμο της Κέιτ με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Οι κοινοί τους πρόγονοι, είναι το ζεύγος Ντέιβιντ Μαρτινό και Σάρα Μίντοου, που έζησαν τον 18ο αιώνα.

Αντζελίνα Τζολί και Χίλαρι Κλίντον

© rexfeatures   © rexfeatures

Ποιος πίστευε πως η διάσημη ηθοποιός έχει συγγένεια με μια πολιτικό; Ο πρόγονος που τις συνδέει είναι ο Τζιν Κάσσον. Οι διάσημες γυναίκες είναι ξαδέρφες 9ης γενιάς.

Τζάστιν Μπίμπερ και Ράιαν Γκόσλινγκ

© rexfeatures   © rexfeatures

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει ένα μεγάλο οικογενειακό δέντρο, όπου μπορείτε να βρείτε διασημότητες. Ένας από τους συγγενείς του, είναι ο ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ. Οι δυο τους είναι ξαδέλφια 11ης γενιάς.

Φάρελ Ουίλιαμς και Τίμπαλαντ

© rexfeatures   © rexfeatures

Οι δύο διάσημοι άνδρες της μουσικής βιομηχανίας είναι συγγενείς εξ αίματος και συγκεκριμένα, ξαδέρφια.

Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ

© rexfeatures   © rexfeatures

Εκτός από παιδικοί φίλοι και κάτοχοι βραβείου Όσκαρ, οι διάσημοι ηθοποιοί είναι και συγγενείς. Η συγγένεια είναι μακρινή, αλλά υπάρχει. Συγκεκριμένα, είναι 10α ξαδέρφια.

Πρίγκιπας Κάρολος και Ραλφ Φάινς

© rexfeatures   © rexfeatures

Ο γνωστός ηθοποιός ανακάλυψε τις βασιλικές του ρίζες, μιας και ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι 8ος ξάδερφός του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: